Czy mogę udostępnic na FB informacje o innej osobie

Witam ! Proszę o konkretna informacje co mi grozi jak udostępnię zdjęcie i imię osoby która poszukuje na fb ? Chce dać nagrodę za podanie jego miejsca zamieszkania i gdzie pracuje .
anonim cytuj
06-10-2021
Jeżeli ma profil na fb, i to udostępnisz, to nic Ci nie grozi. Wszyscy przy zakładaniu konta fb zaznaczaliśmy, że zdjęcia dodane przez nas nie są w żaden sposób chronione.
Natomiast treść już może być podstawą do wszczęcia postępowania. Zniesławienie jest karalne, pamietaj o tym

anonim cytuj
06-10-2021
Podaj dane niecale np.Mariusz R zamieszkaly ostatnio pod adtesem.... I rysopis bez zdjecia, jak ktos sie zglosi, szczegoly na private. Zdjecie z zaslonietymi oczami

anonim cytuj
06-10-2021

Sugerowane Tematy

Umyślne potrącenie przez samochód.
Witam, kilka dni temu zostałem potrącony umyślnie przez samochód w strefie mieszkalnej. Miedzy mną a "sąsiadem", a raczej osobą która masowo kupuje mieszkania i daje pod wynajem doszło do sprzeczki a w zasadzie zniszczył moje mienie i oddalił się z miejsca. Nie wiele myśląc poszedłem za nim, stanąłem naprzeciwko maski samochodu aby uniemożliwić mu odjazd i wyciągnąłem telefon w celu poinformowania Policji o zajściu. Pan "Z" si...
Wypłata niższa niż najniższa krajowa.
Jestem zatrudniony przez agencje i firma mi zaproponowała na styczeń umowę że stawka 21.70 na godzinę na umowę o prace, nie miałem wcześniej umowy o prace ze stawką godzinowa, i na styczeń gdzie najniższa krajowa ma być 4242 brutto, to pracując na takiej stawce za 160 czy 168 h nie wyjdzie mi ta najniższa krajowa nawet nie będzie blisko, jak to jest regulowane prawnie, czy to jest w ogóle legalne?...
174kpc
Я конечно, прошу прощения, но этот ответ меня не устраивает. Может, есть ещё варианты? cost transportation depends from body weight and dimensions of product, and in addition from the [url=https://huzzaz.com/collection/sex-shop-uk]https://huzzaz.com/collection/sex-shop-uk[/url] where delivery is....
brak zwrotu pieniędzy
Witam. Bardzo proszę o poradę prawną. Przewczoraj zakupiłem pewien przedmiot. Sprzedający miał go wysłać wczoraj. Niestety nie wysłał i napisał wiadomość, że uszkodził przedmiot podczas pakowania a pieniądze odda. Zgodziłem się. Wysłał numer przelewu i potwierdzenie zwrotu pieniędzy. Dzwoniłem do banku i żadnego takiego przelewu nie ma. Pieniędzy też nie otrzymałem. Oczywiście kontakt się urwał sprzedający nie odpowiada nie odbiera itd. Co w taki...

Wyszukiwarka