Umowa podpisana na okres 01.10.2020-01.01.2021.
W związku z niedogodnościami jakie spotkały mnie w pracy chce zrezygnować z niej.
W umowie nie ma nic o wypowiedzeniu.
Powiadomiłam zleceniobiorce, że nie pojawię się już w pracy.
Czy w związku z niewykonaniem zlecenia ponoszę konsekwencje?
Dostałam odpowiedź, że nie mogę tak zrobic, ze nie przyjde do pracy bo ta umowa mnie wiąże prawnie.
Proszę o pomoc. Dostałam w spadku od rodziców gospodarstwo rolne wraz z ziemia rolna. Ziemia obecnie jest wydzierżawiona. Czy w trakcie trwania dzierżawy mogę przepisać cześć ziemii w ramach spłaty siostrom ? ...
Witam syn chodzi do szkoły podstawowej do klasy 7 . W jego klasie jest kilkoro dzieci ( chłopcy i dziewczęta) , którzy sprawiają problemy w szkole . Prześladują innych uczniów, upokarzają innych , pyskują itp. Są to dzieci z tzw. Dobrych domów, rodzice na wysokich stanowiskach . Przez te dzieci 3 innych uczniów przeniosło się do innych szkół ponieważ nie dawały sobie rady psychicznie . Dwóch chłopaków z tej ,, bandy ,, zaczęły znęcać się nad mo...
Rozdzielność majątkowa.
Własność kredytu/mieszkania na męża.
Posiadamy dziecko-8 letnie.
Jakie dokumenty i gdzie mamy złożyć abym również była właścicielem mieszkania i żeby w razie w, życie bywa przewrotne - nie chodzi o rozwód. Normalnie była spadkobierczynią wraz z synem mieszkania. Proszę o porady....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: