źle przeprowadzony serwis

Witajcie, napisałem na google opinię o tym jak firma źle wyważyła mi opony po czym jeden z pracowników chcial sprzedać mi używane opony letnie mówiąc że moje nowe (wielosezonowe) nie nadaja się do takie jazdy. Nie wiem czy wyważenie było specjalnie czy też nie, lecz nie bylo udane i przy prędkości powyżej 100 na godzine kierownica strasznie biła, udałem się do innego warsztatu i po prostu wyważyli opony jak trzeba. Mam nawet nagranie jak zachowuje się kierownica, nie miałem gwarancji na opony oraz wywazanie. Ten kiepski serwis odpisał mi w oponi że jeśli się z nimi nie skontaktuję oddadzą sprawę do sądu. Mam się czego obawiać czy to po prostu straszenie żebym usunął opinię?
anonim cytuj
08-09-2020
O ile w opinii nie było nic wulgarnego, czy sprzecznego z prawem to nie.
Opinia to opinia - każdy ma swoją, i nie każdy musi się z nią zgadzać.

anonim cytuj
08-09-2020
Na wszelki wypadek zabezpiecz swoje nagranie, komentarze i rachunki za wyważanie w obydwu firmach.

anonim cytuj
08-09-2020
Moim zdaniem zwykle straszenie. Założenie sprawy sądowej kosztuje, prawnik, muszą jeszcze udowodnic, no i takie rzeczy ciągną się latami. Wątpię, że specjalnie temu gościowi będzie chciało przez komentarz (których pewnie tam na setki) się bujać.

anonim cytuj
08-09-2020
Nie tylko pan wstawił tam negatywny komentarz odnośnie wyważania kół .Jeżeli usługa była nieodpowiednio wykonana miał pan prawo wystawić taką a nie inną opinię

anonim cytuj
08-09-2020

Sugerowane Tematy

przesunięta granica
Bardzo proszę o pomoc. Jak najlepiej rozwiązać poniższą sytuację? 25 lat temu moi rodzice kupili działkę, po jednej stronie mieszka bardzo kłótliwy sąsiad i niestety od jego strony zastali nierówną siatkę (o kształcie litery S). Rodzice domyślali się, ze granica jest przesunięta i faktycznie ostatnio (przy postępowaniu o drogę konieczną)okazało się, ze siatka stoi w taki sposób ze sąsiad zajmuje działkę moich rodziców (około 20-70cm) na całej je...
Publiczny ośrodek rehabilitacyjno opiekuńczy.
Czy jest to możliwe wedle prawa, że osoba mieszkająca w ośrodku rehabilitacyjno opiekuńczym nie ma środków do życia? Nie jest w stanie sobie kupić mydła, papieru toaletowego czy pasty do zębów, nie wspomnę o bieliźnie. Z tego co wiem odebrano jej prawo do zasiłku 500 plus dla niepełnosprawnych, natomiast kwota pobierana za pobyt nie została zmniejszona adekwatnie do jednego dochodu - stałego zasiłku z zusu. Wzrosły również opłaty za leki, stąd br...
RODO
Dzień dobry nie wiem czy to dobry dział. ale mam pytanie. Chcę kupić nieruchomość i chcę się dowiedzieć czy właściciel nie zalega z opłatami np. śmieci , woda, podatek od nieruchomości itp. Czy taką informację otrzymam w urzędzie w miejscu zamieszkania właściciela czy takie informacje objęte są ochroną danych osobowych. Dziękuję za odpowiedź....
Czy da się uniknąć kary za brak OC?
Witam. Chciałbym zapytać i poradzić się w sprawie kary pieniężnej za brak ważnej polisy OC. Kupiłem samochód, które miało mieć ważną polisę OC, sprzedający pokazał mi jakiś dowód opłacenia polisy później okazało to było jakieś wezwanie zaległe od Kruka za zaległą polisę. W efekcie jeździłem prawie półtorej miesiąca bez OC nieświadomie myśląc że mam normalnie ważną polisę. Dostałem sporą karę za brak polisy od ubezpieczeniowego funduszu gwarancyjn...

Wyszukiwarka