źle przeprowadzony serwis

Witajcie, napisałem na google opinię o tym jak firma źle wyważyła mi opony po czym jeden z pracowników chcial sprzedać mi używane opony letnie mówiąc że moje nowe (wielosezonowe) nie nadaja się do takie jazdy. Nie wiem czy wyważenie było specjalnie czy też nie, lecz nie bylo udane i przy prędkości powyżej 100 na godzine kierownica strasznie biła, udałem się do innego warsztatu i po prostu wyważyli opony jak trzeba. Mam nawet nagranie jak zachowuje się kierownica, nie miałem gwarancji na opony oraz wywazanie. Ten kiepski serwis odpisał mi w oponi że jeśli się z nimi nie skontaktuję oddadzą sprawę do sądu. Mam się czego obawiać czy to po prostu straszenie żebym usunął opinię?
anonim cytuj
08-09-2020
O ile w opinii nie było nic wulgarnego, czy sprzecznego z prawem to nie.
Opinia to opinia - każdy ma swoją, i nie każdy musi się z nią zgadzać.

anonim cytuj
08-09-2020
Na wszelki wypadek zabezpiecz swoje nagranie, komentarze i rachunki za wyważanie w obydwu firmach.

anonim cytuj
08-09-2020
Moim zdaniem zwykle straszenie. Założenie sprawy sądowej kosztuje, prawnik, muszą jeszcze udowodnic, no i takie rzeczy ciągną się latami. Wątpię, że specjalnie temu gościowi będzie chciało przez komentarz (których pewnie tam na setki) się bujać.

anonim cytuj
08-09-2020
Nie tylko pan wstawił tam negatywny komentarz odnośnie wyważania kół .Jeżeli usługa była nieodpowiednio wykonana miał pan prawo wystawić taką a nie inną opinię

anonim cytuj
08-09-2020

Sugerowane Tematy

Kupiliśmy mieszkanie z mężem jeszcze przed ślubem w udziałach każdy 1/2. Potem wzięliśmy ślub, jak możemy to sprzedać??
Witam. Mam pytanie. Kupiliśmy mieszkanie z mężem jeszcze przed ślubem w udziałach każdy 1/2. Potem wzięliśmy ślub. Mamy wspólność majątkowa. Teraz chcemy mieszkanie sprzedać. Czy sprzedajemy dalej jako rozdzielnie 1/2 udziałów czy jako jedno? ...
Dodatek mieszkaniowy a darowizna.
Pod koniec lipca moja mama zakupiła mieszkanie i przekazała mi je jako darowiznę. Staram się teraz o dodatek mieszkaniowy do czynszu. Pani z mopsu powiedziała mi, że go nie dostanę, bo wlicza się to w mój dochód. Dopiero jak minie 3 miesiące, to mogę się o to starać. Z tego co przeczytałam - art. 8 ust. 4 u.p.s , nabycie mieszkania w drodze darowizny nie jest dochodem. Jaka jest prawda?...
Przyjęcie spadku z dobrodziejstwem inwentarza.
Dzień dobry, w grudniu 2023 zmarł mój dziadek. Pozostawił po sobie mieszkanie, miał 3 dzieci, z czego mój ojciec zmarł w 2020 roku. Czyli dziedziczy: dwójka jego dzieci oraz ja i moja siostra. Czy po 6 miesiącach od śmierci, jeżeli nie złożymy oświadczenia o przyjęciu spadku to spadek zostaje automatycznie przyjęty z dobrodziejstwem inwentarza? Czy mogę razem z siostrą złożyć oświadczenie u notariusza lub w sądzie o przyjęciu spadku bez obecności...
Dział spadku a choroba jednego ze spadkobierców
Co w przypadku gdy jeden ze spadkobierców jest chory - ma Alzheimera. ? Babcia nie poukladala spraw spadkowych przed śmiercią- zmarła nagle. Dziadek został sam. Nie podejmuje żadnych decyzji . Nie dysponuje i nie rozporządza pieniedzmi- opiekuje się nim ja( wnuczka ) i wujek. Chce założyć sprawdzę o nabycie spadku . Jak to będzie z dziadkiem ? ...

Wyszukiwarka