Brat lat
37 ma pełno długów wczoraj był u nas rzeczoznawca bo jakiś wierzyciel dopatrzył się że 1/4 domu jest brata czyli jest współwłascicielem co w tej sytuacji może zadać ten wierzyciel. Wszystko w domu jest moje i mojej mamy oraz moich dorosłych synów. Strach się bać
anonim cytuj
17-07-2020
jesli jego to wejdzie na ksiegi wieczyste, i bedzie chcial zlicytowac udzial, prosze sprawdzic czy brat jest spadkobierca, jesli takto sprzedaz osobie trzeciej z rodziny, darowizne podwazy skarga Paulianska
anonim cytuj
17-07-2020
Jeśli brat np zastawił swoją cześć to i tak czeka go egzekucja tej części. To, ze tylko Państwo tam mieszkają nie ma znaczenia. Jeśli 1/4 zostanie poddana licytacji to możecie Państwo ja wykupić.
Tu chodzi o Artykuł 201 kk? wiec to atak na wolność seksualną, jeżeli są dorośli i oboje tego chcą to jakim prawem za to ich karać?
Za co? Pierdolenie o ryzyku ciąży i powikłaniach , niby tylko o to chodzi tak? A kto tu mówi o dzieciach, chodzi im tylko o seks, zabezpieczeń jest do wyboru. Niektóre bardziej cywilizowane mają ten punkt zniesiony. Podchodzą do tego neutralnie. Tu w tym cebulostwie wszystko jest karane.
...
Witam , mam pytanie mam dozór elektroniczny i zakaz prowadzenia pojazdów. Dokładnie wczoraj była taka sytuacja że jechałam z dużą prędkością i nie zatrzymałam się do kontroli. Zaczęłam uciekać sama nie wiem dlaczego...
Straciłam panowanie nad autem i uderzyłam w drzewo, zaczęłam uciekać pieszo , ale mnie złapano... Moje pytanie brzmi: co mi za to grozi ? Czy dozór elektroniczny zostanie ściągnięty ? Proszę nie oceniać....
Prowadzę sklep internetowy od 2017 roku. Przyjmuje zamówienia tylko tam z obowiązkiem płatności przelewem.
Jak długo muszę przechowywać informacje z zamówienia?
Chodzi mi o dokładnie:
1. Numer zamówienia
2. Produkty i ich cena
3. Dane do wysyłki/faktury i wszelkiego kontaktu z kupującym w tym adres mailowy i nr telefonu.
Czy mogę te zamówienia po prostu usuwać jeśli zostały zrealizowane i w regulaminie sklepu umieścić informację, że te da...
Mam pytanie bo nie jestem w stanie sama ustalić na nie jednoznacznej odpowiedzi a mnie to nurtuje. Wielokrotnie z mężem braliśmy zaświadczenie o zameldowaniu w Urzędzie Miasta. Za każdym razem pojawia się ten sam problem. Nie jestem w stanie na jednym zaświadczeniu uzyskać informację że razem ze mną jest zameldowany mój maż wraz z dziećmi. Owszem otrzymuje zaświadczenie osobno że ja jestem zameldowana z dziećmi i osobno zaświadczenie że maż jest ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: