Czy przez 4 lata pobytu w zk zgłaszałeś potrzebę leczenia kolana? Masz na to jakieś dokumenty? Ps. Skarb państwa z pewnością będzie się powoływał na to, że sam przyczyniłeś się do powstania szkody poprzez stawianie oporu. Szanse na ugranie czegokolwiek raczej marne. Na przyszłość nie stawiaj oporu i wykonuj polecenia.
[quote]Ja rozgraniczam fakt stawiania oporu co nie podlega wątpliwości że na tym etapie nic nie ugram. Chodzi o to że uraz powstał w trakcie zatrzymania nie udzielono mi pomocy medycznej. Pierwszy wpis jaki mam w książeczce zdrowia to właśnie ze zostałem przyjęty z urazem. Przez wszystkie lata pobytu wielokrotnie zgłaszałem się do lekarzy celem przebadania kolana które przez te lata non stop bolało a. Na dodatek co jakiś czas uciekało że nie byłem w stanie chodzić jednak lekarze więzienni nie chcieli mnie leczyć bo twierdzili że z kolanem jest ok. Mój lekarz ortopeda stwierdził, iż tak rozległe uszkodzenia są konsekwencją nie leczenia kolana po urazie czyli jednoznacznie stwierdził, z gdybym był leczony uratowano by kolano. Także zaskarżenie chciałbym kierować pod kątem odmowy leczenia w zk[/quote]
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: