Odroczenie rozprawy.

W sądzie toczy się postepowanie o zmianę wyroku rozwodowego w zakresie wykonywania władzy rodzicielskiej. Złożone zostały wnioski dowodowe potwierdzające brak zainteresowania dzieckiem, dowody że ojciec na stałe przebywa za granicą co według KRIO jest trwałą przeszkodą w wykonywaniu władzy rodzicielskiej oraz została załączona opinia psychologa dziecięcego w której stwierdzono że dziecko nie zna ojca, nie chce się z nim spotykać i nie ma z nim więzi. Ojciec od prawie 11 lat nie utrzymuje kontaktu. W sądzie kłamie że matka utrudnia mu kontakty, jego świadkowie również podtrzymują wersję że ojciec cały czas się stara nawiązywać kontakty ale nie mają na to żadnych dowodów. Sędzia w ogóle nie odniosła się do przedstawionych przez matkę dowodów, nie wzięła pod uwagę opinii psychologa ani tego że ojciec nie mieszka w Polsce. Postanowiła odroczyć rozprawę do 1.10 i wnieść o badania w OZSS. Czy mogę złożyć apelację od tego postanowienia z racji tego że sędzia nie odniósł się do dostarczonych dowodów a na sali ciągle przerywa moje wypowiedzi nie dając mi dojść do głosu?

Potwiedź że nie jesteś botem

Wyszukiwarka