Mam z była partnerka roczną córkę.
Pod koniec miesiąca mam wyznaczony termin rozprawy o ustalenie kontaktów z córka wraz z miejscem pobytu ponieważ była partnerka po pozwie o alimenty zaczęła mi utrudniać kontakty mimo ze rozstaliśmy się w zgodzie dopiero po 3 tygodnia udało się jakoś porozumieć do 1 dnia w tygodniu(4h) co uważam za bardzo mały czas żeby utrzymać chociaż normalna relacje z córka.
Złożyłem wniosek o kontakty w sposób taki ze 1-3 weekend w miejscu zamieszkania córki oraz 2-4 2x w tygodniu.
Oraz od nowego roku chciałbym zabierać córkę do siebie ponieważ nie ukrywam ze mam dość ciężką relacje z była partnerka i nie wyobrażam sobie żebym przebywał z córka po 6 h w pokoju 4x4 bez możliwości zabrania córki na bujaczki czy innego tego typu zabawę.
Dodam ze mam pełne prawa do córki.
Doradzicie może jak argumentowa ze chce zabierać córkę do siebie oraz to ze matka stara się odseparować mnie o córki oraz zrobić ze mnie weekendowego ojca po mimo ze chce uczestniczyć w życiu córki.
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: