Co jeśli ktoś weźmie na mnie pożyczkę?

Witam potrzebuje pomocy. Dostałam wezwanie na policję . Okazało się że ktoś wziął na mnie pożyczkę w X ( czy jakoś tak) na 4000 złoty. Dodatkowo pożyczka wzięta za granicą, z innego numeru telefonu. Przypomniałam sobie, że kiedyś robiłam aplikacje bankowe za 50 złoty blika i podałam tam właśnie login do tego banku, oczywiście mam prawnika , ale czy jest szansa że znajdą złodzieja ?
anonim cytuj
26-03-2024
Spróbuj odwołać się do banku, znajoma odzyskała w ten sposób pieniądze, bo wypłacając z bankomatu była nałożona nakładka kserująca dane z karty. Pewnie będziesz musiała parę razy pisać ale powołaj się na to, że bank nie zabezpieczył poprawnie danych. Moim zdaniem powinni bardziej weryfikować tożsamość.

anonim cytuj
26-03-2024

Sugerowane Tematy

Czy może grozić mi spłata długów po byłym mężu?
Dobry wieczór Mam pytanie dotyczące długów po byłym mężu. Były mąż nie spłaca tych zobowiązań. Ok 13 lat temu będąc w małżeństwie podpisywałam "coś" podczas zaciągania przez niego kredytu. Nie miałam wówczas dochodu więc była to chyba tylko informacja, o branym przez niego kredycie. Ale nie mam pewności co podpisywałam w banku. Czy jednak mimo to może grozić mi spłata jego zobowiązań z tytułu tego podpisanego kredytu? Lub innych...
Odpowiedzialność za stan kasetki.
Ktoś okradł kasetkę w pracy. Sprawa wygląda tak, że pracuje jako rejestratorka medyczna w przychodni stomatologicznej. Na rejestracji jest nas 4. Lekarzy jest więcej i asystentek również. Również u nas jest pomoc nocna, wiec praca przychodni jest całodobowa. Zmiany wyglądają następująco: od poniedziałku do piątku od 9:00 do 19:00, od 19 jest dyżur do 7 rano a w weekendy 24h. Pewnego dnia zamykałyśmy kasę we 3. Wszystko było dobrze sprawdzone, ...
Wypowiedzenie umowy po L4.
Moja siostra została zwolniona z pracy, po powrocie ze Zwolnienie lekarskiego. Była związana z pracodawca umowa na czas nieokreślony. Zwolnienie było spowodowane załamaniem nerwowym I trwało 3 miesiące. Pracodawca argumentuje swoja decyzje niekompetencja pracownika. Podając 6 dat na przestrzeni ostatniego półrocza, w których twierdzi ze siostra nie wywiązała się z powierzonych obowiązków. Kolejny argument który przedstawia to naruszenie warunków ...
Czy mogę wnioskować o wykorzystanie urlopu zaległego + bieżącego z 2022r
Witam, Z racji tego, że przebywam na urlopie macierzyńskim posiadam sporo zaległego urlopu, mianowicie: 5 dni - 2019r, 20 dni -2020r, 20dni -2021r, I bieżący: 20 dni -2022r I teraz moje pytanie skierowane do Was, Urlop macierzyński kończy mi się 11.12.2022r czyli przełom roku. Czy mogę złożyć wniosek o wykorzystanie urlopu zaległego + bieżącego z 2022r skoro od stycznia naliczy mi się kolejne 20 dni ? Czy pracodawca ma prawo odmówić mi...

Wyszukiwarka