Wymeldowanie decyzją administracyjną.

Czy byłego małżonka, który po rozwodzie pisemnie zgodził się na wyprowadzkę można wymeldować w gminie? Zaznaczę, że termin na wyprowadzenie minął w tamtym roku i wyprowadzka doszła do skutku. Dom jest na własność byłej żony, otrzymany w spadku przed zawarciem związku małżeńskiego. Byli małżonkowie są w trakcie ustalania polubownie kwoty spłaty jaką ma ponieść była żona.
anonim cytuj
21-03-2024
Meldunek potwierdza zamieszkanie. Jeśli były mąż nadal mieszka u Pani nie można go wymeldować.

anonim cytuj
21-03-2024
Nie mieszka już od tamtego roku u byłej żony, nie wiadomo gdzie przebywa.

anonim cytuj
21-03-2024
To jak najbardziej tak.

anonim cytuj
21-03-2024
Niestety Pani w gminie twierdzi, że musi się sam osobiście wymeldować.

anonim cytuj
21-03-2024
Zostaje wymeldowanie decyzją administracyjną.

anonim cytuj
21-03-2024

Sugerowane Tematy

Wyrównanie nagrody jubileuszowej.
Sprawa wygląda następująco: Pod konie stycznia 2022, byłem uprawniony do nagrody jubileuszowej. Jubileuszówkę otrzymałem. W kwietniu była podwyżka uposażeń z wyrównaniem od stycznia. Z tego co już się dowiedziałem powinienem dostać wyrównanie nagrody jubileuszowej w związku z podwyżką (chyba że się mylę). Do chwili obecnej wyrównania nie dostałem. osoba odpowiedzialna za te sprawy zwodzi mnie już ponad 1,5 roku stwierdzeniem "zrobi się"...
Staż
Witam od 21.01 przebywałam na L4 o czym informowałam organizatora i Urzad,niestety musiałam je wydłużyc ze wzg na mobbing w pracy i skorzystać z lekarza specjalisty w ciągu miałam zwolnienie do 8.03 .W lutym dokładnie 6 organizator zrezygnowal z mojego stażu ,wypłata stażu została ja to Pan mówi wstrzymana Pan twierdzi że należy mi się tylko za 5 dni niewiem co dalej ani wypłaty ani nic tylko dostałam pismo że organizator zrezygnowal tego 6.02 c...
Jak dowiedzieć się czy mam ograniczone bądź zabrane prawa do dzieci?
Jestem od 19.09 w szpitalu psychiatrycznym, po próbie samobójczej. Moimi dziećmi zajmuję się moja siostra, która będzie dla nich rodziną zastępczą. Czy mam prawo dowiedzieć się czy jakaś rozprawa była? Jak dowiedzieć się czy mam ograniczone bądź zabrane prawa do dzieci? Nikt nie chce udzielić mi żadnych informacji....
Długi po zmarłym.
Mój tata zmarł wczoraj w szpitalu. Właśnie znalazłem w Jego telefonie smsy od dwóch banków, że zalega z płatnościami za raty kredytów. Oczywiście ani moja mama, ani ja i moje rodzeństwo nie mieliśmy o tym pojęcia i nie czerpaliśmy żadnych korzyści z tych środków, nie wydaliśmy ani grosza z tego bo po prostu o tym nie wiedzieliśmy. Co możemy z tym zrobić dalej ? Mieszkanie w którym żyli moi rodzice jest tylko mojej mamy....

Wyszukiwarka