Liczę że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Dostałam PIT-11, rozliczyłam się, na moje nieszczęście dostałam PIT-R (siedziałam w Komisji podczas wyborów). Czy muszę składać pit korygujący?
Witam mam taki problem. W maju tego roku dostałam wyrok bezwzględny 6 miesięczny obecnie wyrok jest w apelacji ale nie liczę na cud. Zapewne będzie podtrzymany a ja mam 11 letnią córkę którą sama wychowuje chciałabym żeby opiekę nad nią przejęła jej babcia, która zresztą bardzo tego chce i ma warunki, pytanie tylko kiedy mamy zacząć działać żeby nie było za późno? Podobno żeby podjąć jakieś kroki prawne w sprawie opieki nad córka to najpierw m...
Witam , nie wiem czy dobry dział jeśli nie to przepraszam. Mam pytanie , osoba otrzymuje auto w prezencie od kogoś , użytkuje itd. posiada dokumenty zakupu natomiast nie została sporządzona umowa na nowego właściciela. Po czasie właściciel chcę "prezent "z powrotem . Jak to wygląda od strony prawnej ?...
Jak złożyć wniosek o rozłożenie nakazu zapłaty upominawczego na raty? Dostałem około 4500 zł i dwa tygodnie na spłatę, a nie uzbieram w tym czasie takiej kwoty, i wygodniej było by spłacić to ratalnie....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: