Liczę że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Dostałam PIT-11, rozliczyłam się, na moje nieszczęście dostałam PIT-R (siedziałam w Komisji podczas wyborów). Czy muszę składać pit korygujący?
Jestem 7 lat po rozwodzie . Niestety mam teraz komornika za niewyrównane alimenty po dwóch sprawach. Czy jeśli wezmę ślub to komornik może wejść na konto żony jeśli będziemy mieli rozdzielność majątkową?...
Witam, ojciec chce mi darować dom, który jest wart powiedzmy milion, ale u notariusza żeby mniej zapłacić chce powiedzieć ze dom jest wart 500 000 żeby zapłacić mniej notariuszowi, bo podobno notariusz nalicza swoja opłatę od wartości domu. Czy to prawda ? I czy wiążą się z tym jakieś konsekwencje?...
Szanowni Państwo piszę bo mam problem z serwisem oraz chciał bym przy okazji ostrzec przed zakupem urządzeń firmy ***.
22 marca 2023 roku kupiłem stację parową.
W dniu 8 września 23 r. oddałem parownice do serwisu bo leci z niej woda.
W dniu 12 września serwis poinformował mnie że owszem naprawi parownice ale za kwotę 400 zł. Serwis stwierdził że doszło do zakamienia urządzenia za co producent nie ponosi odpowiedzialności. W instrukcji obsługi...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: