Czy każdy dług będzie w raporcie BIK?

Czy każdy dług będzie w raporcie BIK?
anonim cytuj
21-01-2024
W raporcie BIK będzie tylko dług związany z kredytami wziętymi w bankach oraz parabankach.
Można śledzić całą historię spłat.

anonim cytuj
21-01-2024
Komornik zabrał mi ponad 10 tys. złotych z konta mimo, że nie ma mnie ani w rejestrze BIK ani BIG.

anonim cytuj
21-01-2024

Sugerowane Tematy

pytanie odnośnie najmu lokalu
Witam. Mam pytanie odnośnie najmu lokalu. Sytuacja przedstawia się następująco. Dwie osoby mieszkają razem w jednym mieszkaniu. Jedna z nich decyduje się wyprowadzić i za ostatni miesiąc zapłacić kaucją. Na drugą osobę jest umowa najmu, która wygasła kilka miesięcy wcześniej i ci ludzie mieszkają tam bez umowy. Druga osoba, na którą była ta umowa też postanawia się wyprowadzić, bojąc się o brak zwrotu kaucji . Jednak jest początek miesiąca. Moje ...
Świadczenie uzupełniające z ZUS.
Dzień dobry, staram się dla mamy z ZUSU o świadczenie uzupełniające. Papiery złożyłam gdzieś w połowie lipca. We wrześniu ZUS przysłał takie orzeczenie lekarza orzecznika i to wszystko. Kiedy ZUS ma obowiązek przesłać jakaś oficjalną decyzję o przyznaniu świadczenia, spłaty w jakiej wysokości...chodzi mi o jakąś konkretną odpowiedź. Muszę przyznać że zależy mi na tym bo jesteśmy w trudnej sytuacji finansowej. Mama pracowała 33lata a emeryturę ma ...
Mobbing w pracy.
Problem dotyczy kierowniczki mojej mamy. Mam pracuje w laboratorium, od prawnie 30 lat. Nowa kierowniczka niema pojęcia, wiedzy, ani kompetencji odnoście kierowania laboratorium. Codziennie są jakieś problemy, zwala winę na innych, tuszuje afery swoich pupilków, fałszuje wyniki, zabroniła pracownikom korzystać z firmowego ekspresu, wyzywa pracowników, zaniża wypłaty niektórym osobom albo pomija je gdy są podwyżki. Sytuacja jest nie do zniesie...
Wypowiedzenie umowy najmu.
Witam. Wynajmuję mieszkanie na czas określony. Umowa była na rok(była podpisywana co rok nowa przez 3 lata) i kończy się 28 lutego. W okolicach 10 lutego znaleźliśmy mieszkanie bliżej pracy i od razu zgłosiliśmy to do właściciela mieszkania. Powiedzieliśmy, że chcemy się wyprowadzić w ciągu miesiąca na co właściciel zgodził się. Odbyło się bez problemów, miło i w zgodzie dogadaliśmy się. Jednak od razu po rozmowie właściciel, wbrew temu co ustali...

Wyszukiwarka