Czy każdy dług będzie w raporcie BIK?

Czy każdy dług będzie w raporcie BIK?
anonim cytuj
21-01-2024
W raporcie BIK będzie tylko dług związany z kredytami wziętymi w bankach oraz parabankach.
Można śledzić całą historię spłat.

anonim cytuj
21-01-2024
Komornik zabrał mi ponad 10 tys. złotych z konta mimo, że nie ma mnie ani w rejestrze BIK ani BIG.

anonim cytuj
21-01-2024

Sugerowane Tematy

Wydziedziczenie dziecka.
Witam. Sytuacja wygląda następująco. Są rodzice i dwie córki. Rodzice chcą wydziedziczyć córkę A notarialnie, jednocześnie dokonując zapisu że po śmierci dziedziczą oni po sobie. (Umiera matka- dziedziczy wszystko ojciec). Czy córka B jak umrze ostatni rodzic będzie dziedziczyła majątek?...
174kpc
Полезная штука just know that for long-term use of posture [url=https://medium.com/@betbisa04/the-essential-support-for-comfort-and-health-5072fa502877]https://medium.com/@betbisa04/the-essential-support-for-comfort-and-health-5072fa502877[/url], you will need order additional adhesive materials for the monitor separately. in order to help visitor in improving posture, Dr. Shah will share some tips....
Wpis w księdze wieczystej a prawo do dziedziczenia.
Dziedziczenie nieruchomości: 1. status prawny nieruchomości - własność 2. Kto figuruje jako właściciel w KW - siostra 3. Czy nieruchomość jest wyłączną własnością spadkodawcy, czy współwłasnością? - obecnie w kw figuruje jedynie siostra Moje pytanie dotyczy dziedziczenia spadku przez rodzeństwo, w przypadku gdzie tylko jedno z rodzeństwa jest wpisane w kw. Czy po śmierci matki nieruchomość dziedziczy jedynie siostra, która jest wpisana w kw ...
Czy mąż który jest obcokrajowcem mieszkającym w Polsce ma prawo zarejestrować dziecko w Ambasadzie bez wiedzy i zgody matki??
Witam przychodzę z zapytaniem czy mąż który jest obcokrajowcem mieszkającym w Polsce od 3 lat ma prawo zarejestrować dziecko w Ambasadzie Nigeryjskiej w Warszawie Bez wiedzy i zgody matki? Zdaje mi się że musi zostać wyrażona zgoda matki i musi być podpis ,matka nie zgodziła się na rejestrację A jednak do niej doszło bez jej wiedzy i podpisu. Proszę bez hejtu. Dziękuję....

Wyszukiwarka