Czy będąc na urlopie macierzyńskim można dostać aneks do umowy z obniżeniem wynagrodzenia?

Czy będąc na urlopie macierzyńskim można dostać aneks do umowy z obniżeniem wynagrodzenia?
anonim cytuj
14-01-2024
Nie. Możesz dostać porozumienie po powrocie lub wypowiedzenie zmieniające.

anonim cytuj
14-01-2024

Sugerowane Tematy

Spłata mieszkania.
30 lat temu Moi rodzice dali pieniądze na zakup mieszkania, my jako małżeństwo włożyliśmy 10% w całości kwoty. Od 10 lat jesteśmy po rozwodzie. Próbuję namówić byłego męża żeby zapisał swoją część mieszkania na dzieci, ale on odmawia. Na akcie notarialnym widniejemy oboje. Czy to że mieszkanie zostało kupione za pieniądze od moich rodziców będzie w sądzie jakimś argumentem żebym nie musiała go spłacać?...
Skarga na adwokata.
Chcialbym zlozyc skarge na adwokata za nieuzasadnione wypowiedzenie pelnomocnictwa. Zaplacilem za calosc ponad 11 lat temu za sprawe o podzial czesci wspolnych to jest suteren i poddasza w budynku. Posiadam emaile w ktorych adwokat domaga sie oplaty w calosci bo inaczej nie podejmie sie tej sprawy. Na dzien dzisiejszy sprawa poszla do Sadu Okregowego poniewaz zlozylem pismo odwolawcze od postanowienia wstepnego a moj adwokat zlozyl wypowiedzenie...
Problem z przelewem w banku Revolut.
Problem z przelewem w banku Revolut. 12.10.2022r. dokonałam przelewu z mojego konta Revolut na moje drugie konto w banku PKO Bank Polski. Do dzisiaj przelewu nie otrzymałam. Stan przelewu opisany jest jako oczekujący. Pisałam 4 skargi. Na jedną dostałam odpowiedź oraz 400 zł zadośćuczynienia. Na resztę nadal nie dostałam odpowiedzi. Kontaktuje się z Revolutem poprzez czat na aplikacji, jednak nikt nie jest w stanie mi pomóc. Dostaję codziennie...
przesunięta granica
Bardzo proszę o pomoc. Jak najlepiej rozwiązać poniższą sytuację? 25 lat temu moi rodzice kupili działkę, po jednej stronie mieszka bardzo kłótliwy sąsiad i niestety od jego strony zastali nierówną siatkę (o kształcie litery S). Rodzice domyślali się, ze granica jest przesunięta i faktycznie ostatnio (przy postępowaniu o drogę konieczną)okazało się, ze siatka stoi w taki sposób ze sąsiad zajmuje działkę moich rodziców (około 20-70cm) na całej je...

Wyszukiwarka