Czy będąc na urlopie macierzyńskim można dostać aneks do umowy z obniżeniem wynagrodzenia?

Czy będąc na urlopie macierzyńskim można dostać aneks do umowy z obniżeniem wynagrodzenia?
anonim cytuj
14-01-2024
Nie. Możesz dostać porozumienie po powrocie lub wypowiedzenie zmieniające.

anonim cytuj
14-01-2024

Sugerowane Tematy

Uchylenie alimentów
Dzień dobry. Syn ma 20 lat. Po dwóch latach nauki jako mechanik samochodowy przerwał naukę nie zaliczając drugiej klasy. Rozpoczął naukę w szkole dla dorosłych w LO w weekendy. Podjął pracę na budowie opartą na umowę zlecenie zarobki w granicach 2500 do 4 tyś. Od lutego 2021 zrezygnował z nauki. Sam się wypisał ze szkoły. Do teraz nie kontynuuje nauki. Zmienił prace i pracuje jako telemarketer znów opartą na umowę zlecenie zarobki około 2 tyś. Z...
Jaki jest czas na odrzucenie spadku?
Czy na odrzucenie spadku po dziadkach jest 6 miesięcy od śmierci czy 6 miesięcy po odrzuceniu spadku przez rodziców? Czytam w Internecie różne artykuły i jest różnie napisane....
Jestem rozwiedziona, chcę wyprowadzić się z dziećmi. Co powinnam zrobić?
Dzień dobry, Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc prawną. Jestem rozwiedziona, wynajęłam mieszkanie i chcę wyprowadzić się z dziećmi (przy rozwodzie zostają przy mnie). Co powinnam zrobić? - wystąpić o alimenty - wystąpić o podział majątku (nie był robiony przy rozwodzie), kto pokrywa kosztu kredytu do czasu podziału? - na co powinnam zwrócić uwagę, jak ustalić opiekę nad dziećmi. Czy mogę np.na tydzień zostawić je pod opieką ojca, jeśl...
Zgubiony paragon, a zwrot pieniędzy.
Witam, dziecko chodzi na basen 9 lat. W czerwcu przedłużyłem karnet. Dostałem paragon i niestety go wywaliłem przez pomyłkę jak pozbywałem się tych niepotrzebnych. Szkółka wypisuje także takie jakieś karnety. Zawsze wchodziło się na karnet więc nie kolekcjonowałem tych paragonów. Dziś przychodzimy i... 1. Szkółka podobno dostała wypowiedzenie od szkoły na korzystanie z basenu. 2. Z rozmowy wyszło, że NIGDZIE już nie będą prowadzić zajęć. Chyb...

Wyszukiwarka