Jestem na L4 na cały miesiąc. L4 mogę chodzić mam pieska i mieszkam sama, na zakupy muszę iść. Jak kontrola będzie u mnie mam obowiązek zaprosić do domu czy nie ? Czy paragony od sklepu wystarczą ? Mogę iść prywatnie do innego lekarza np. dentysta jak jestem na L4??...
Witam serdecznie, proszę o poradę co zrobić? Wynajmuje mieszkanie na umowę słowna, co miesiąc wysyłam koleżance rozliczenia pradu gazu, przelew wykonuje tytułem wpłata, jednak co miesiąc wysyłamy sobie rozliczenia, place również raz w roku ubezpieczenie mieszkania, również tytułem wpłata po otrzymaniu zdjecia rachunku polisy tak koleżanka sobie zażyczyła, gdyż oficjalnie nie chciała wynająć mieszkania, płace tylko opłaty czynszowe mediowe bez ods...
Została zawarta umowa ustna między inwestorem a wykonawcą. Wykonawca miał poprawić i dokończyć pracę po kimś. Istotne było to by zrobić to szybko ze względu na pogodę. Praca i materiały zostały wycenione na 2250 zł i inwestor zgodził się na podaną kwotę. Ze względu na pogodę praca została wykonana od razu w ciągu weekendu. Zakończenie pracy zostało zgłoszone inwestorowi po czym inwestor poprosił o numer konta celem przelania ustalonej kwoty za wy...
Witam proszę o poradę chodzi o to że 5.09 miałam wypadek w pracy podczas ujęcia złodzieja. Od tego czasu byłam na zwolnieniu. 18.09 było ono przedłużone do dnia 25.09 (tego dnia miała być wizyta u chirurga ortopedy). Lecz została ona przełożona na dzisiaj. Lekarz uzupełnił druk OL-9. Wstawił datę zakończenia leczenia jako dzisiejsza tj. 23 września. I tu moje pytanie czy nie stracę możliwości odszkodowania skoro leczenie kończy się wcześniej o dw...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: