Czy będąc na urlopie macierzyńskim można dostać aneks do umowy z obniżeniem wynagrodzenia?

Czy będąc na urlopie macierzyńskim można dostać aneks do umowy z obniżeniem wynagrodzenia?
anonim cytuj
14-01-2024
Nie. Możesz dostać porozumienie po powrocie lub wypowiedzenie zmieniające.

anonim cytuj
14-01-2024

Sugerowane Tematy

Fałszywe oskarżenia.
Czy miał ktoś fałszywe oskarżenia przez kobietę o przemoc? Jak się z tego wybronić? Czy wystarcza zeznania jej świadków? Nigdy jej nic w życiu nie zrobiłem....
Zwrot pieniędzy z zasiłku macierzyńskiego
Aktualnie jeszcze jestem na zasiłku macierzyńskim który pobieram od stycznia. Dzisiaj sekretarka z zakładu pracy napisala mi na Messenger że będzie do mnie główna księgowa dzwonić po rozmowie okazało się że od stycznia dostawałam więcej wypłaty gdyż w styczniu weszła ustawa że ludzie poniżej 26 roku życia nie płacą jakiegoś podatku. Dopiero w zeszłym miesiącu pani księgowa skapla się że ja jestem na z zasiłku i mnie to jednak nie obejmuje i ter...
Odwieszenie kary w zawieszeniu.
Witam mam pytanie mąż miał karę w zawieszeniu za kradzież 2 na 5 lat minęły 4 lata i zostało skazany za pobicie na 10 miesięcy napisał o dozór elektroniczny i dzisiaj dostał zawiadomienie o posiedzeniu w sprawie wcześniejszej kary zawieszenia moje pytanie brzmi czy ma jakieś szanse ze mu nie odwiesza tamtej kary dodam że jest jedynym żywicielem rodziny a mamy syna małego....
Zmiana Imienia i Nazwiska.
Czy jest możliwa zmiana imienia i nazwiska w urzędzie, z powodów: -Przeprowadzka stała do kraju anglojęzycznego gdzie problem stwarzają polskie brzmienie imienia i nazwiska oraz polskie znaki w nim zawarte....

Wyszukiwarka