Prowadziłem samochód zarejestrowany na mojego tatę. Przekroczyłem prędkość o 51km/h. Wykroczenie zarejestrował fotoradar.
Na adres domowy przyszedł mi mandat w wysokości 1500zl (z dopiskiem o wskazaniu osoby, która prowadziła pojazd w momencie zrobienia zdjęcia.) Na zdjęciu mnie nie widać.
Moje pytanie brzmi:
Czy zabiorą mi za to prawo jazdy, jeżeli tata wskaże mnie jako kierowcę?
Czy zabranie prawa jazdy za przekroczenie prędkości oznacz...
Dzień dobry, chciałam zapytać czy w czasie przebywania na urlopie wychowawczym mogę podjąć pracę zdalną? Jestem na wychowawczym od września zeszłego roku i mam możliwość podjęcia pracy zdalnej na umowę zlecenie. Prawie pełny etat jednak praca na tyle nie zajmująca, że mogę w jej czasie być w córką normalnie w domu....
Dzień dobry,
Przedwczoraj sprzedałam samochód. Auto zostało sprawdzone przez kupującego.
Dziś osoba, która kupiła auto informuje mnie, że PRAWIE nie działa katalizator. Co potwierdził jej znojmy mechanik.
Nie widziałam o jakichkolwiek usterkach . Żąda zwrotu kosztów, grozi policją i sądem.
Co zrobić w tej sytuacji, przecież nie wiem co ten mechanik robił z moim autem, czy czegoś nie wymienił skoro to znajomy.
Osobiście jestem przekonana, ż...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: