Czy miał ktoś fałszywe oskarżenia przez kobietę o przemoc? Jak się z tego wybronić? Czy wystarcza zeznania jej świadków? Nigdy jej nic w życiu nie zrobiłem....
Aktualnie jeszcze jestem na zasiłku macierzyńskim który pobieram od stycznia.
Dzisiaj sekretarka z zakładu pracy napisala mi na Messenger że będzie do mnie główna księgowa dzwonić po rozmowie okazało się że od stycznia dostawałam więcej wypłaty gdyż w styczniu weszła ustawa że ludzie poniżej 26 roku życia nie płacą jakiegoś podatku. Dopiero w zeszłym miesiącu pani księgowa skapla się że ja jestem na z zasiłku i mnie to jednak nie obejmuje i ter...
Witam mam pytanie mąż miał karę w zawieszeniu za kradzież 2 na 5 lat minęły 4 lata i zostało skazany za pobicie na 10 miesięcy napisał o dozór elektroniczny i dzisiaj dostał zawiadomienie o posiedzeniu w sprawie wcześniejszej kary zawieszenia moje pytanie brzmi czy ma jakieś szanse ze mu nie odwiesza tamtej kary dodam że jest jedynym żywicielem rodziny a mamy syna małego....
Czy jest możliwa zmiana imienia i nazwiska w urzędzie, z powodów:
-Przeprowadzka stała do kraju anglojęzycznego gdzie problem stwarzają polskie brzmienie imienia i nazwiska oraz polskie znaki w nim zawarte....
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: