Pisze w sprawie sasiada a mianowicie od 1996 ma zadadzone alimenty i od tego czasu nie placil na 5dzieci jest to 65 letni mezczyzna ktory jest chorowity utrzymuje sie jedynie z emerytury 1250zl .moje pytanir brzmi czy moze cos zrobic aby umozyli mu dlug badz aby placil 50% z swojej emerytury a nie 80%...
Witam. Mam takie pytanie: Tata zmarł około 10 lat temu mama żyje, oboje rodzice przepisali gospodarstwo wraz z budynkami mojemu jedynemu bratu, ja nie dostałam nic, czy jest jakaś szansa na to by cokolwiek odzyskać od mojego brata?...
Może ktoś podpowie... Chociaż nie wiem, czy do końca znam sprawę...
Szwagierka na dwójkę dzieci, każde z innym partnerem, z żadnym nie utrzymuje żadnych relacji... Dzieci w wieku 17 i 11 lat. Jest bezrobotna, utrzymuje się z socjalu, 500 itd. alimenty zasądzone, ale na jazdę dziecko płaci państwo po 200/300 zł na każde dziecko.
Byli partnerzy od razu po porodach mają całkowicie odebrane prawa rodzicielskie, zero spotkań z dziećmi, żadnych relac...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: