Problem z rejestracją auta.

Witam, jak się zabrać sądownie za ustalenie własności pojazdu? Kupiłem auto z kilkoma umowami (nikt z poprzednich właścicieli nie rejestrował tego na siebie), jedna z nich zaginęła przez co jest problem teraz z rejestracją auta.
anonim cytuj
14-01-2024
To jakiś zabytek ?

anonim cytuj
14-01-2024
Współczesne pudełko na kołach, a6 c5 dokładnie. Zależy mi na rejestracji z dwóch powodów, stan praktycznie salonowy i wyprostowanie sytuacji na przyszłość gdybym chciał to sprzedać.

anonim cytuj
14-01-2024
Można próbować na żółte, tylko wiek w musi być słuszny, zależy od województwa chyba minimum 30 lat, wtedy i bez dowodu możesz zarejestrować. W tym roku zmieniły się limity.

anonim cytuj
14-01-2024
Mam to samo. Brakuje jednej umowy. Na chwilę obecną zgłosiłem się do rzecznika konsumentów, dlatego że kupiłem auto od handlarza. Po niedzieli ma się zająć ta sprawa. Jeżeli nie uda mu się odzyskać brakującej umowy, albo pozostaje odstąpienie od umowy dlatego że auto posiada wadę prawną, albo zasiedzenie po 3 latach. Wniosek o zasiedzenie z tego co się orientuję to koszt ~2tys.

anonim cytuj
14-01-2024

Sugerowane Tematy

Konflikt między dziećmi w szkole
Między moją 10-letnią córką a jej koleżankami doszło do konfliktu (nic poważnego, sprawa rozwiązana) od tamtego czasu 4 dziewczynki używają wobec niej obelżywych słów. W wiadomościach i na forum klasowym. Pojawiają się słowa, że A... To dzi#ka, ku#wa, szmata. Zareagowałam i zgłosiłam do szkoły, domagałam się interwencji dyrekcji u rodziców. Nie przyniosło to skutku, moje dziecko nadal jest wyzywane od konfidentów oraz padają pod jej adresem słowa...
Umowa o pracę na pół etatu, a nadgodziny.
Witam, będę wdzięczna za pomoc, z góry dziękuję, problem jest następujący: pracuję w systemie 12-godzinnym (ochrona). Pierwotnie byłam zatrudniona na cały etat w jednej firmie X, ale w tym roku do obsługi klienta została włączona druga firma Y. Cała załoga otrzymała do podpisania aneksy od firmy X zmieniające wymiar czasu pracy na pół etatu z dodatkowym zapisem: " Strony zgodnie ustalają, że dopuszczalna liczba godzin pracy ponad określony ...
Jak złożyć wniosek o rozłożenie nakazu zapłaty na raty?
Jak złożyć wniosek o rozłożenie nakazu zapłaty upominawczego na raty? Dostałem około 4500 zł i dwa tygodnie na spłatę, a nie uzbieram w tym czasie takiej kwoty, i wygodniej było by spłacić to ratalnie....
Zwrot artykułu higienicznego.
Czy artykuł higieniczny, który nie ma dodatkowych zabezpieczeń lub plomb, zakupiony przez Internet. (przyszło w zwykłym pudełku bez folii) można zwrócić?...

Wyszukiwarka