Rozprawa a zwolnienie chorobowe.

Witam. W poniedziałek mam rozprawę w sądzie a obecnie przebywam na chorobowym od lekarza rodzinnego, co ma zrobić żeby się nie stawić na rozprawę?
anonim cytuj
23-11-2023
Zadzwonić do sądu i zapytać? To jeden telefon. I konkretna odpowiedź.

anonim cytuj
23-11-2023
Musisz wejść na stronę sądu i zobaczyć , który lekarz jest biegłym sądowym , umówić się na wizytę za którą będziesz musiała zapłacić i ewentualnie dostarczyć Twoja niezdolność do przybycia na rozprawę ale musisz liczyć się z tym iż sąd może wyznaczyć drugi termin rozprawy bądź tego samego dnia ale sprawa odbędzie się częściowo w trybie zdalnym , dostaniesz link do rozprawy i będąc w domu będziesz składać wyjaśnia

anonim cytuj
23-11-2023

Sugerowane Tematy

Prawo spadkowe - zmiany.
Wyczytałam, że 15 listopada zmieniły się przepisy odnośnie odrzucenia spadku w imieniu małoletniego. Czy prawda jest , że teraz jeśli ja jako rodzic odrzucam spadek u notariusza, nie muszę już prosić o zgodę sąd i mogę od razu za zgodą drugiego rodzica odrzucić spadek w imieniu dziecka od razu ?...
Pracodawca nie zgadza sie na wybranie dni urlopowych
Czy pracodawca może nie zezwolić na wybranie pozostałych dni urlopowych na okresie wypowiedzenia? ...
Zapomniałem zapłacić podatku wzbogacenia się kupnem samochodu. Minęły już 2 tygodnie co mam zrobić aby nie płacić kary?
Witam zakupiłem samochód 4 listopada Zapomniałem zapłacić podatku wzbogacenia się kupnem samochodu. Minęły już 2 tygodnie co mam zrobić aby nie płacić kary? Da się zapłacić internetowo? Proszę o nie ocenianie z góry po prostu pierwszy samochód i na śmierć zapomniałem o tym. ...
windykacja a kontakt z rodzina
Żeby za dużo nie pisać to zadam tylko jedne małe pytanie dotyczące windykacji. Czy firma windykacyjna ma prawo(czy moze) dzwonić do moich znajomych oraz rodziny i prosić o to abym się z tą firmą skontaktował?...

Wyszukiwarka