Zadzwonić do sądu i zapytać? To jeden telefon. I konkretna odpowiedź.
anonim cytuj
23-11-2023
Musisz wejść na stronę sądu i zobaczyć , który lekarz jest biegłym sądowym , umówić się na wizytę za którą będziesz musiała zapłacić i ewentualnie dostarczyć Twoja niezdolność do przybycia na rozprawę ale musisz liczyć się z tym iż sąd może wyznaczyć drugi termin rozprawy bądź tego samego dnia ale sprawa odbędzie się częściowo w trybie zdalnym , dostaniesz link do rozprawy i będąc w domu będziesz składać wyjaśnia
Wyczytałam, że 15 listopada zmieniły się przepisy odnośnie odrzucenia spadku w imieniu małoletniego. Czy prawda jest , że teraz jeśli ja jako rodzic odrzucam spadek u notariusza, nie muszę już prosić o zgodę sąd i mogę od razu za zgodą drugiego rodzica odrzucić spadek w imieniu dziecka od razu ?...
Witam zakupiłem samochód 4 listopada
Zapomniałem zapłacić podatku wzbogacenia się kupnem samochodu. Minęły już 2 tygodnie co mam zrobić aby nie płacić kary? Da się zapłacić internetowo?
Proszę o nie ocenianie z góry po prostu pierwszy samochód i na śmierć zapomniałem o tym.
...
Żeby za dużo nie pisać to zadam tylko jedne małe pytanie dotyczące windykacji. Czy firma windykacyjna ma prawo(czy moze) dzwonić do moich znajomych oraz rodziny i prosić o to abym się z tą firmą skontaktował?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: