Urząd pracy.

Witam na ile miesięcy wyrzucają z urzędu pracy jak się nie stawi w terminie?
anonim cytuj
15-11-2023
Jeśli jest to pierwszy raz to na 120 dni. Jeśli drugi na 180. Trzeci to 270 dni.

anonim cytuj
15-11-2023

Sugerowane Tematy

Małoletnia córka nie chce utrzymywać kontaktu z ojcem
Dzień dobry. Nie wiem czy pod dobrym Adresem piszę. Mam córkę 15 letnią która nie chce utrzymywać kontaktu z ojcem który wyszedł zakładu karnego po 6 latach. Córka ma z nim problemy które odbijają się na jej psychice. Nachodzi ją w szkole zmusza do robienia zdjęcie i przytulania.Ojciec córki ma sądownie wyznaczone dni w których może spotkać się z córką lecz córka odmawia widzeń. Proszę mi pomóc gdzie ja mogę z tym problemem iść żeby pomóc córce g...
Zapis w umowie, zwrot zadatku.
Umówiłem się z deweloperem że do umowy dodamy zapis o zwrocie zadatku w przypadku nieotrzymania kredytu na dom. Czy może ktoś podpowiedzieć czy poniższy zapis jest sensowny czy coś trzeba poprawić? § 1 Sprzedający oświadcza, że: 1. Jest właścicielem nieruchomości gruntowej położonej w XXXX na ul. XXXX, działka numer XXXX/1 o pow. 614 m2 , dla której prowadzona jest księga wieczysta nr KW XXXXXX/1 w Sądzie Rejonowym w XXXXX. Nieruchomość za...
Czy można zmusić ojca do opieki nad dzieckiem?
Czy można zmusić ojca do opieki nad dzieckiem? Kogoś kto uważa że płacenie alimentów wystarczy i w ogóle nie poczuwa sie do kontaktu z dzieckiem. Czy można złożyć wniosek do sądu o to żeby "tata" zabierał dziecko kilka razy w miesiącu do siebie? Jesli jest taka możliwość proszę o pomoc jak powinien wyglądać pozew....
Protokół zdawczo-odbiorczy na końcu okresu najmu.
Będę zwalniać wynajmowane mieszkanie czy mogę przygotować pismo, w którym właściciel poświadczy odbiór stanu mieszkania? Chodzi mi o to,że przy odbiorze zapozna się ze stanem mieszkania i po tym podpisze mi pismo,że nie ma zastrzeżeń co do stanu mieszkania i kaucja zostanie zwrócona bez późniejszych kompilacji. Nie mam pewności,że nie pogorszy stanu mieszkania aby nie zwrócić kaucji po moim opuszczeniu lokalu....

Wyszukiwarka