Mam do odpracowywania 30godzin miesięcznie, czy pomimo pracy zawodowej na 3 zmiany, można będzie to jakoś pogodzić? w sensie chodzi o to czy pani kurator będzie mogła się ze mną dogadać co do godzin w danym tyg. w którym to będę mógł odpracować?
To Twój problem, żeby pogodzić pracę zawodową z otrzymaną karą. Nikt nie będzie pytał czy masz czas i ewentualnie kiedy. A w poszczególnych podmiotach bywa różnie. Niektóre placówki przygotowują z góry grafik pracy na dany miesiąc dla każdego skazanego, a inne określają tylko przedziały czasu np. że można się zgłaszać od poniedziałku do piątku od 6.00 do 14.00.
Witam Serdeczie pisze z takim pytaniem mianowicie . Rodzice mojej babci mieli dom mieszkała tam ona wraz ze swoimi rodzicami i rodzeństwem. Gdy zmarli brat babci miał podzielić spadek na wszystkich moja babcia miała otrzymać ten dom a reszta pole byli w sądzie za tamtych czasów a było to bardzo dawno dawno temu sad nakazał bratu babci podzial i przepis na ich wszystkich . Brat tego nie zrobił mataczył i kręcił. Koniec końców nikt nic nie otrzym...
Czy mogę dostać NK z wf z powodu braku frekwencji mając zwolnienie cało roczne ?
Wf to 1 i ostania lekcja wszystkie nieobecności są usprawiedliwione....
mam dwa pytania.
Jestem zatrudniony na podstawie umowy zlecenia. Umowa kończy się 30.09.2021. Ze względu na niekorzystne warunki nie jestem zainteresowany kontynuacją współpracy. Czy muszę poinformować o tym pracodawcę? Jeżeli tak, to w jakim terminie?
Na początku obowiązywania obecnej umowy pracodawca wydał zarządzenie, które określa wynagrodzenie za jedno z wykonywanych przeze mnie zadań. Zarządzenie to zostało przesłane e-mailem oraz umieszc...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: