Odpis załączników.

Sąd pisemnie wzywa mnie do złożenia odpisów załączników do pisma co to znaczy?
Ps. czy to znaczy że mam dołączyć oryginalne rachunki itp.? czy to znaczy że mam gdzieś to wykonać za "zgodnością z oryginałem'' jeśli tak to gdzie ?
anonim cytuj
07-11-2023
Składając do sądu dokumenty należy złożyć je w dwóch jednobrzmiących egzemplarzach. Teraz musisz wszystkie załączniki dać w kopii.
Czyli jeszcze raz ksero tych samych dokumentów? Ja słyszałam że mam dać za zgodnością z oryginałem? To co jest w końcu prawdą ze wystarczy raz jeszcze ksero tych samych załączników dostarczyć?

Odpis czyli ksero. Nie dałaś załączników do pisma dla drugiej strony.

anonim cytuj
07-11-2023

Sugerowane Tematy

Emerytura z KRUS.
Siostra była ubezpieczona w KRUS jako domownik od 01.01.1983 do14.09. 1985. Później ciężko chorowała i przeszła na rentę. W latach 17.01 1989 do 31.12. 1991 pracowała w Spółdzielni Inwalidów będąc jednocześnie na rencie w KRUS. Za ten okres ZUS przyznał jej 370 zł emerytury. Jednak KRUS poinformował że siostra nie ma prawa do wypłaty dwóch świadczeń tj. emerytury dla domownika z KRUS i emerytury z ZUS. Czy gdyby była ubezpieczona w KRUS jako właś...
Spłata kredytu hipotecznego po rozwodzie.
Od roku jestem po rozwodzie, wyprowadziłem się ze wspólnego mieszkania, które cały czas jest w wspólnym kredycie, obecnie ten kredyt spłaca była małżonka, która tam mieszka z dziećmi i nowym partnerem. Moja ex żąda ode mnie spłaty połowy tego co zapłaciła po rozwodzie, grożąc sądem i komornikiem. Z racji obecnej słabej sytuacji finansowej, zaproponowałem że spłacę jej to gdy sprzedamy mieszkanie bo jest taki wspólny plan ale ona nie chce czekać. ...
Chcę dokonać zakupu w sklepie internetowym. Nie mogę znaleźć nigdzie danych właściciela. Czy można tak funkcjonować?
Cześć. Chcę dokonać zakupu w sklepie internetowym. Chcąc sprawdzić ich wiarygodność szukałam ich w KRS oraz CEIDG ale nic nie znalazłam. Dopiero po REGON znalazłam ich w wyszukiwarce regon jako JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIEMAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ. Ta firma prowadzi sklep internetowy i stacjonarny. 019 - SPÓŁKI CYWILNE PROWADZĄCE DZIAŁALNOŚĆ NA PODSTAWIE UMOWY ZAWARTEJ ZGODNIE Z KODEKSEM CYWILNYM rodzaj rejestru lub ewidencji PODMIOTY NIE POD...
Podatek od sprzedaży nieruchomości.
2 lata temu dostałem od ojca w darowiźnie działkę 80a. Znalazłem teraz kupca i mam szanse sprzedać ja za 600tys. 1.Czy ominął bym płacenie podatku od wzbogacenia jeżeli za te 600 tysięcy "kupiłbym" od ojca kolejna działkę? 2. Jeżeli nie od ojca to od np. teścia? 3. Jakiś inny pomysł żeby nie oddawać dla państwa pieniędzy za darmo?...

Wyszukiwarka