Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Odzyskanie kaucji od właściciela mieszkania
Właścicielka wyliczyła sobie rachunek na ponad 2000zł, który chce z kaucji potrącić, niestety są to same "fanaberie". Dodam, że w wielu kwestiach przez ponad 2 lata wynajmu byliśmy bardzo ugodowi i bezproblemowi. Jak zepsuła się pralka sami poświęciliśmy czas na znalezienie nowej, która pasowała do zabudowy. Starą pralkę sami nieodpłatnie zawieźliśmy właścicielce. Zaniedbany trawnik w ogrodzie przekonaliśmy i zasialiśmy nowy. Drobne n...
Umowa o dożywocie.
Sytuacja dotyczy aktu notarialnego "umowa o dożywocie". Zgodnie z art 908 kc" nabywca" nieruchomości jest zobowiązany do wytrzymania "zbywcy", aż do śmierci. Sprawa jasna. Jak wygląda sytuacja w przypadku gdy "zbywca" osoba w bardzo podeszłym wieku wyraża chęć umieszczenia w DPS z uwagi na stan zdrowia, czy jest taka możliwość, czy musi do końca mieszkać w swojej nieruchomości? Drugie pytanie: czy "na...
Kolizja parkingowa.
Hej słuchajcie, spowodowałem kolizję (drobna obcierka parkingowa). Jestem w kontakcie z drugim kierowcą i szukamy najlepszego rozwiązania czy pisać oświadczenie czy dogadać się między sobą. Jakie konsekwencje poniosę z tego tytułu jeśli napiszemy oświadczenie dla ubezpieczalni? O ile droższe ubezpieczenie i na jak długo będę miał przez kolejne lata? Płacę 600-800 zł od kilku lat za auto....
Co spakować do więzienia?
Witam, mam pytanie gdyż na każdej stronie pisze coś innego czy można zabrać ze sobą następujące rzeczy? Ręcznik Maszynka do golenia elektryczna Pieniądze w gotówce. Książki Klapki Jakieś kosmetyki typu patyczki do uszów, płyn do kąpieli, kulka pod pachę....

Wyszukiwarka