Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Testament.
Hej, mam dziecko z byłą żoną. Teraz jestem w nowym związku, nie mamy dzieci. Jeśli zapisze w testamencie połowę na dziecko, połowę na moją partnerkę, czy pomimo to dziecko może kiedyś podważyć mój testament? Chodzi o to, że partnerka dużo wniosła w moje życia, nie chcemy ślubu, ale też nie chce żeby po mojej śmierci została bez niczego, bo dokładała się do remont, do samochodu itp... Chcę ich podzielić na pół, jak to będzie wyglądać?...
Eksmisje
Dostałem eksmisje z mieszkania w kturym nadal mieszka moja curka ktura nie dostała eksmisji czy moge ją odwiedzać i wnuki zgodnie z prawem ...
Ankieta bezpieczeństwa osobowego
Witam. Mąż musi w pracy złożyć ankietę bezpieczeństwa osobowego do informacji tajnych i ścisłe tajnych. Postępowanie sprawdzające trochę trwa, a ja miałam ostatnio nieprzyjemna sytuacje. Mianowicie czeka mnie pewnie sprawa karna ponieważ ukradłam dosyć sporo w sklepie. Jeszcze nie dostałam żadnego wezwania na policję, ale wiem ze tak się stanie. Moja sytuacja wyglada nie ciekawie nie wiem co mnie czeka. Nigdy nie byłam karana ale obawiam si...
Pobyt w Domu Opieki.
Wujek przebywa od paru dni w prywatnym DPS-ie w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym, nie jest w tej chwili zdolny na samodzielnej egzystencji. Zakładalismy , że nie bedzie tam długo przebywał, że jego stan się poprawi (wczesniej przebywał 2 tygodnie w szpitalu) ale teraz liczymy się z tym, że czeka go dłuższy pobyt i co za tym idzie spore opłaty. Jego emerytura jest w stanie pokryć ok. 50% wszystkich kosztów. Gmina nie chce dopłacać do pob...

Wyszukiwarka