Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Spadek
Witam. Dostałam 5/8 mieszkania po babci w spadku. 1/8 już wcześniej była moja(po dziadku) 1/8 jest ciotki, 1/8 wujka. Jeśli wujek wystąpi o zniesienie współwłasności i spłatę to jakie są szanse bym spłaciła wujka w ratach? Będę remontować to mieszkanie, chce tam mieszkać....
Pytanie odnośnie zachowku
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie zachowku. Czy o zachowek występuje rodzeństwo wspólnie czy każde z osobna?...
kupno psa przez olx
Witam mam problem proszę o szybką odpowiedź W sobotę wzięłam psa od pani która wystawiła ogłoszenie na olx że odda go pojechalam z tatą odebrałam z Niemiec mieszkam niedaleko granicy a DZISIAJ pani dzwoni i mówi że po południu będzie po psa bo jej dziecko płacze i nie przemyślał tej decyzji i teraz tak. JA MAM KSIĄŻECZKĘ ZDROWIA PSA ONA MA PASZPORT I TE DANE OD CZIPA. TE RZECZY ZOSTAŁY U NIEJ BO MIAŁA TO PRZEPISAĆ NA MNIE I WYSŁAĆ POCZTĄ będzie d...
Postępowanie spadkowe.
Witam serdecznie. Mam pytanie. Moja 16- to letnia córka od prababci otrzymała w spadku mieszkanie. Nikt nie ma tutaj meldunku, ponieważ babcia nie zdążyła przed śmiercią dokończyć kilku spraw min. zameldować prawnuczkę albo kogokolwiek chociaż tymczasowo dopóki córka nie ukończy 18 - tu lat. Znajoma babci była upoważniona do babci konta, opiekowania się nią, płacenia rachunków i do samego pochowania jej. Mnie i córki nie wiedzieć czemu nie upoważ...

Wyszukiwarka