Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Darowizna domu a dożywotnia służebność.
Moja mama przepisała mi dom, w zapisie jest dożywotnie zamieszkanie. Teraz jest ciężko chora, leżąca, niezdolna do samodzielnej egzystencji. Nie jestem w stanie się nią opiekować bo mam niepełnosprawne dzieci. Czy mogę znaleźć jej miejsce w DPSie czy muszę zapewnić jej opiekę w domu?...
Mieszkanie
Dzień dobry. Mieszkanie, którym jesteśmy zainteresowani jest w trakcie zakładania księgi wieczystej. Został złożony wniosek do sądu. Czy właściciel mieszkania może je teraz sprzedać nim KW zostanie założona?...
Rezygnacja z pracy przed zawarciem umowy.
Dzień dobry, na okres wakacji postanowiłam zatrudnić się w tzw. call center. Wczoraj przeszłam szkolenie, na moim komputerze zostało zainstalowane mi odpowiednie oprogramowanie i dzisiaj był mój pierwszy dzień pracy. Czuję, że to nie dla mnie i będzie mi ciężko wytrzymać, ale nie wiem jak podejść do rezygnacji. Umowę teoretycznie zawieram od dzisiaj, jednak dopiero dzisiaj dostałam maila z nią i jak się okazało muszę ją wydrukować, wypełnić i o...
Odmowa wydania rzeczy osobistych.
Rozstałam się z facetem, wyprowadziłam się od niego (nie mieliśmy ślubu) zostały w jego mieszkaniu, moje rzeczy typu lodówka, gazówka, kanapa, on nie chce mi tego oddać, twierdząc że co w jego mieszkaniu jest to jego, czy jest jakaś możliwość bym mogła odzyskać te rzeczy czy już nie?...

Wyszukiwarka