Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

rozwiązanie umowy
Witam Chciałam zapytać czy firma ochroniarska ktora ochrania mi obiekt od 6 lat może nie zgodzic się na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron w sytuacji gdy sprzedam nieruchomość? Wg umowy obowiązuje mnie 3 miesięczny okres wypowiedzenia. I nie zgodzili się na rozwiązanie umowy wcześniej. Wydaje mi się to trochę nie w porządku bo obiekt juz nie jest mój i nie będę wiedziała czy alarmy są przypadkowe czy związane z włamaniem. Polecili mi ...
Przedawnienie mandatu u komornika.
W 2013 r. Dostałam mandat za brak legitymacji studenckiej w MPK. W 2014 r. Ponoć został założony nr sprawy. W 2023 r. otrzymałam pismo od komornika, że mam zapłacić mandat. Czy to nie uległo przedawnieniu? ...
Zmiana nazwiska.
Czy jest jakiś powód pierdoła żeby zmienić nazwisko? „ przynoszę wstyd rodzinie”, chciałbym zacząć prace i odciąć się od rodziny jak i oni ode mnie, zacząć życie bez niej. Ja ich nie lubię a oni mnie. Jaki powód może być do zmiany i na jakie? Panieńskie matki może być?...
Czy można prosić dzielnicowego żeby był podczas zabierania swoich rzeczy z domu?
Witam. 1.czy można prosić dzielnicowego żeby był podczas zabierania swoich rzeczy z domu? (18 -latka wyrzucona z domu boi się sama odebrać swoje rzeczy ) Uczy się została bez grosza i dachu.(18 lat skończyła w czerwcu) Czy może starać się o alimenty co ma zrobić od czego zacząć?...

Wyszukiwarka