Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Czy inwalida jest zwolniony z opłat za abonament RTV??
Witam. Posiadam II grupę inwalidzką. Od listopada jestem właścicielką mieszkania. Wcześniej właścicielem był mój tata. Płacił on abonament RTV. Moje pytanie brzmi. Czy jako osoba z drugą II grupą jestem zwolniona z opłat czy nie? ...
Co w przypadku kilku zajęć komorniczych?
Witam, mam na koncie 7 komorników na kwotę przeszło 5 tys. Ilu komorników może zając wypłatę jednorazowo (miesięcznie) z umowy zlecenie? Czy tych 7 podzieli 1 wypłatę całą na siebie, czy jak już jeden zajmie swoją kwotę drugi musi czekać na przyszłą wypłatę za miesiąc i tak po kolei?...
Odrzucenie spadku a postanowienie
Dobry wieczór, odrzuciłam spadek po zmarłej Mamie,wraz z dziećmi zrzekłam się przed sądem i zakończyłam sprawę u notariusza. Dostałam pismo o postanowienia jako uczestnika nabycia spadku w sprawie długu bankowego, i w doręczeniu pisze że mam tydzień od daty otrzymania odpisu orzeczenia wraz z uzasadnieniem na zażalenie i piszą że w ciągu 14 dni mam dołączyć akty urodzenia zgonu i małżeństwa rodziców i dziadków. Czy gdy zrzekłam się spadku muszę w...
Wywiad środowiskowy po zabraniu praw rodzicielskich.
Czy zawsze przy zabraniu praw rodzicielskich przez wnioskodawczynię jest wykonywany wywiad środowiskowy przez dzielnicowego u wnioskodawczyni i na czym on polega?...

Wyszukiwarka