Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Co się dzieje z emeryturą w więzieniu?
Witam. Mam pytanie, jeśli emeryt przebywa w więzieniu to co wtedy z emeryturą?...
Kawalerka nie ma księgi wieczystej.
Biuro pośrednictwa nieruchomościami ogłosiło sprzedaż kawalerki 18m2. W czasie rozmowy poinformowano mnie, że lokal ten nie ma księgi wieczystej. Powodem tego jest mały metraż. Czy rzeczywiście na tak małe lokale nie można założyć KW....
Pojazd zastępczy.
W wyniku kolizji uszkodzeniu uległ pojazd typu camper. W dowodzie rejestracyjnym jest wpisane "pojazd osobowy, 8 miejsc". Z oznaczenia modelu wynika, że jest to pojazd wyposażony w łózko i szereg udogodnień do karawaningu. Ubezpieczyciel chce jako pojazd zastępczy podstawić busa z 8 miejscami. Wartość najmu busa to 200-250 złotych za dobę, kampera 500-800. Gdzie szukać przepisu do poparcia swojego stanowiska? A może stanowisko TU ...
Jak przejść na emeryturę?
Witam Mam takie pytanko i proszę o poważne potraktowanie, pytam jak to wygląda od strony pracownika. 1. W 4 kwartale roku pracownik uzyskuje prawo do emerytury, jak wygląda ten proces bo pracodawca nalega by rozwiązać umowę o prace z 3 miesięcznym wypowiedzeniem i za porozumieniem stron, księgowy trochę nie jasno odpowiada. 2. Pracownik jak napisze "wypowiedzenie" za porozumieniem stron z powodu odejścia na emeryturę, nie zostanie po...

Wyszukiwarka