13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
Dzień dobry. Chciałabym zrobić córce darowiznę 10% wkładu własnego na mieszkanie, czy muszę załatwić to u notariusza, czy wystarczy przelew na konto?...
Zostałam zmanipulowana telefonami i zaciągnęłam duży kredyt, wpłaciłam go na konto podane przez oszustów.. pieniądze straciłam jest jakaś szansa żeby walczyć miał może ktoś podobną sytuację i porozmawia ze mną co robić dalej....
Czy jako świadek mogę wziąć udział w rozprawie online, ze względu na brak możliwości osobistego uczestnictwa? Jaka jest podstawa Sądu do wydania takiego "zezwolenia", czy jest jakiś "oficjalny" wzór wniosku, z którym powinnam się zwrócić do Sądu?...
Dzień dobry,
W zeszłym roku zrobiłam rezerwacje w ośrodku wczasowym płacąc bonem turystycznym ( 500zl). Z rezerwacji mogłam zrezygnować do końca lutego i liczyć na 100% zwrot zaliczki. Dzień przed końcem czasu, który regulaminowo kończył się na koniec lutego dostałam maile ze rezerwacja została anulowana bez podania przyczyny przez ośrodek. Mimo tygodniowych prób skontaktowania się z ośrodkiem mailowo i telefonicznie zmuszona byłam zrobić rezer...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: