Prawo jazdy.

13 lat temu utraciłem prawo jazdy za jazdę pod wpływem, dodam że jechałem rowerem ale zabrano mi prawo jazdy chciałbym podejść do zupełnie nowego kursu nie chce odzyskiwać poprzez wojewódzkie ośrodki medycyny pracy czy tak można?
anonim cytuj
18-10-2023
Nie ma takiej możliwości.
Ale dlaczego ?

Bo twoje akta są w urzędzie i nikt ci nie wyda odpowiednich skierowań bo mają całą historię.

anonim cytuj
18-10-2023

Sugerowane Tematy

Zwrot towaru w sklepie stacjonarnym.
Stacjonarny sklep z odzieżą używaną - jak wyglądają zwroty i reklamacje? Czy jako sprzedawca mogę odmówić przyjęcia zwrotu?...
Braki towarowe a rozliczenie premii
Cześć, jestem przedstawicielem medycznym i w mojej firmie permanentnie wystepują braki towarowe - leki, które promuję są niedostępne. Czy pracodawca ma prawo mnie z tego rozliczać ? Czy jeśli mam nałożony plan na dany lek i jest on ciągle niedostępny to pracowawdca ma prawo brać jego realizację do całościowego wyniku ?...
Jak się dowiedzieć czy ktoś odrzucił spadek ?
W jaki sposób można dowiedzieć się, że ktoś odrzucił spadek notarialnie? Oczywiście w sytuacji, że nikt z rodziny nie chce udzielić takiej informacji....
Przyjęcie spadku, a konto bankowe.
Witam. Przejęłam spadek po ojcu ma on konto w banku, na którym jest dwóch właścicieli. Jak mam odzyskać pieniądze z konta....

Wyszukiwarka