Podwójne obciążenie karty płatniczej.

Dobry wieczór, zatankowałam auto i po sprawdzeniu konta (po dwóch dniach) okazało się że pobrało dwa razy pieniądze z karty co powinnam zrobić aby odzyskać pieniądze?
anonim cytuj
30-09-2023
Napisać reklamację do swojego banku. Ale prawdopodobnie, jeśli to błąd, to kwota automatycznie wróci na konto po rozliczeniu transakcji po kilku dniach.

anonim cytuj
30-09-2023
W appce bankowej pewnie jest opcja, żeby złożyć taką reklamację.

anonim cytuj
30-09-2023

Sugerowane Tematy

Jak zatrudnić pracownika na umowę o pracę?
Jestem właścicielem małego sklepu z artystycznymi artykułami do domu i planuję rozbudowę swojego biznesu. Mam już jeden sklep w Krakowie i chcę otworzyć kolejny w Warszawie. Do tej pory samodzielnie zarządzałem moim sklepem, ale teraz, z powodu rozbudowy, potrzebuję zatrudnić pracownika, który będzie zarządzał nowym sklepem w Warszawie. Jestem trochę zagubiony w kwestiach związanych z prawem pracy, ponieważ do tej pory samodzielnie prowadziłem...
Czy Play bez mojej zgody mógł udostępnić moje numery telefonów firmą trzecim??
Play dzieli się swoją bazą numerów z firmami trzecimi? Dzisiaj miałem dziwną sytuację: do mojej żony zadzwoniła firma, która jak sprawdziłem z necie - spamuje telefonami ze zbiórką na pomoc dzieciom (nie wiem czy oszustwo czy nie - nie wnikam na razie). Zmartwiło mnie jednak to, że pytali o mnie z imienia i nazwiska. Byłem przekonany, że nikt poza Play nie ma prawa wiedzieć, jakie inne numery tel. mam u tego dostawcy. Dzwoniłem do Play a tam pow...
Alimenty na rodzica.
Dzień dobry, Od ponad 2lat nie utrzymuje kontaktów z toksycznym ojcem dzięki pójściu na terapie. Ojciec całe życie znęcał się nade mną i moją siostrą psychicznie i fizycznie. Teraz ojciec chce podać nas z siostrą o alimenty, bo żyje, jak twierdzi, w niedostatku, a my nie utrzymujemy z nim kontaktu i mu nie pomagamy. Chciałbym zrzec się dziedziczenia po nim, ale czy uchroni mnie to przed ewentualnym płaceniem alimentów na niego? Ojciec chce by...
Długi po zmarłym.
Mój tata zmarł wczoraj w szpitalu. Właśnie znalazłem w Jego telefonie smsy od dwóch banków, że zalega z płatnościami za raty kredytów. Oczywiście ani moja mama, ani ja i moje rodzeństwo nie mieliśmy o tym pojęcia i nie czerpaliśmy żadnych korzyści z tych środków, nie wydaliśmy ani grosza z tego bo po prostu o tym nie wiedzieliśmy. Co możemy z tym zrobić dalej ? Mieszkanie w którym żyli moi rodzice jest tylko mojej mamy....

Wyszukiwarka