Pobrało mi dwa razy pieniądze z karty podczas płatności.

Zatankowałam auto i po sprawdzeniu konta (po dwóch dniach) okazało się że pobrało dwa razy pieniądze z karty co powinnam zrobić aby odzyskać pieniądze?
anonim cytuj
25-09-2023
Napisać reklamację do swojego banku. Ale prawdopodobnie, jeśli to błąd, to kwota automatycznie wróci na konto po rozliczeniu transakcji po kilku dniach.

anonim cytuj
25-09-2023
W appce bankowej pewnie jest opcja, żeby złożyć taką reklamację.

anonim cytuj
25-09-2023

Sugerowane Tematy

Sprawa przeciwko prokuraturze w sprawie niedopełnienia obowiązków.
Czy mogę wnieść sprawę przeciwko prokuraturze albo sądowi? W 2018 został mąż oszukany i mimo zapłaty nie otrzymaliśmy pustaków i stali na budowę domu. Ok 25 tys. Sprawa toczy się kilka lat bez żadnych efektów. Winni mataczyli, sprzedawali majątek a nas straszyli. Prokuratura przekazała sprawę do sądu a Ci nawet nie wiedzą dlaczego. Moje pytanie brzmi czy można sprawdzić jakoś czy prokuratura albo sąd dokonali wszystkich niezbędnych kroków alby uz...
Jakie warunki trzeba koniecznie spełniać do adopcji dziecka?
Dzień dobry Przychodzę z takim zapytwniem; Jakie warunki trzeba koniecznie spełniać do adopcji dziecka, lub zostaniem rodziną zastępczą dla większej liczby takich dzieci? Może ktoś z was się orientuje lub podesłałby link do wiarygodnych źródeł?...
Odziedziczyłam po tacie mieszkanie. Rodzina domaga się oddania obrazu z tego mieszkania. Czy mogą się o niego upominać??
Odziedziczyłam po tacie mieszkanie. W mieszkaniu jest stary obraz - znalazłam podobny w internecie sprzedawany za ok 1000 zl. Odkąd pamiętam czyli od ok 40 lat obraz był w naszym mieszkaniu. Teraz po śmierci taty dalsza rodzina mnie dosłownie osacza ze to ich obraz i chce żebym im go oddała. straszy mnie sądem. Dla mnie obraz ma wartość sentymentalna gdyż zawsze był w domu a poza tym to pamiątka teraz. Ja nic nie wiem na temat pochodzenia tego ob...
Prawo spadkowe.
Sytuacja mojego bliskiego znajomego wygląda następująco: Całe życie mieszkał z babcią, którą w pojedynkę, pracując - opiekował się do końca Jej dni. Nie zostawiła ona jednak testamentu (najprawdopodobniej), oraz nie przepisała na niego swojej własności. Po Jej śmierci w pojedynkę i na własny koszt zorganizował pogrzeb i ją pochował. Zmarła była wdową z jedną córką - matką mojego znajomego. Nigdy nie interesowała się swoją matką, można rzec, ...

Wyszukiwarka