Wykreślenie z BIK.

Pytanie, zaległość za fv spłacona 2 lata temu, ale w BIK dalej widnieje. Pytanie jest jakiś sposób na wyciągnięcie kasy od nieuczciwego kontrahenta ?
Z 10 maili wysłanych z apelem o usunięcie wpisu.
anonim cytuj
24-09-2023
Wpisy w BIK usuwa się po wniosku wierzyciela, a nie dłużnika. Tak to po prostu nie zadziała.

anonim cytuj
24-09-2023
Na pewno chodzi o BIK (Biuro Informacji Kredytowej)? Tam nie ma zaległości z faktur. To platforma dotycząca kredytów bankowych.

anonim cytuj
24-09-2023

Sugerowane Tematy

Wycena wartości auta po kolizji.
Cześć, mam pytanie ostatnio miałam stłuczkę nie z mojej winy - dostałam takiego maila od rzeczoznawcy, ale na infolinii nikt nie potrafi odpowiedzieć i mówią, że oddzwonią jednak nikt nie dzwoni. Czy dobrze rozumiem, że kalkulacja którą zrobili mimo, że jest niższa niż koszt naprawy przysługuje mi w 100% plus samochód zostaje u mnie? Czy mam to interpretować w inny sposób? "Informujemy, iż w powyższej sprawie sporządzona kalkulacja kosztó...
Sprawa o podział majątku.
Witam mam pytanie ,jestem po rozwodzie już 1,5 roku i toczy się sprawa o podział majątku ,chodzi o dom którego jesteśmy współwłaścicielami, kupiony przez ślubem .W domu mieszkam ja razem z dziećmi . Były mąż żąda takiej kwoty żeby go spłacić na którą mnie nie stać . Dom był wystawiony przez jakiś czas ale odezwała się jedna osoba i kwota taka śmieszna że jak się podzielimy to nie starczy nawet na kawalerkę do remontu. Czy były mąż może wyrzucić m...
Stomatolog nas oszukał i naciągnął na dodatkowe koszty
Dzień dobry, W wczorajszym dniu męża rozbolał ząb, z racji weekendu i niestety brak pogotowia stomatologicznego, umówiłam go na wizytę prywatna. Pani rejestratorka dodała ze za wizytę z racji soboty dodatkowo 150 zł. Wizyta umówiona na 10 rano , o 9 pani dzwoni czy można wcześniej bo pacjent zrezygnował. Jak najszybciej pojechaliśmy, na miejscu w poczekalni okazało się wg cennika, ze za sobotę dodatkowo 150 zł, jednorazową wizytę 500 zł, plus ...
Podwyższenie alimentów.
Potrzebuje porady, otóż miałam sprawę w sądzie, w 2019 córka wtedy nie miała roku. Teraz ma w tym roku 5 lat czy mogę iść po podwyżkę. Mam zasadzone alimenty w wysokości 450 zł. Córka jeszcze w tym roku idzie do przedszkola. Kolejna sprawa mój były nie płaci na córkę od roku alimentów. Czy w ogóle jest sens iść do sądu jeśli nie płaci teraz alimentów?...

Wyszukiwarka