Wykreślenie z BIK.

Pytanie, zaległość za fv spłacona 2 lata temu, ale w BIK dalej widnieje. Pytanie jest jakiś sposób na wyciągnięcie kasy od nieuczciwego kontrahenta ?
Z 10 maili wysłanych z apelem o usunięcie wpisu.
anonim cytuj
24-09-2023
Wpisy w BIK usuwa się po wniosku wierzyciela, a nie dłużnika. Tak to po prostu nie zadziała.

anonim cytuj
24-09-2023
Na pewno chodzi o BIK (Biuro Informacji Kredytowej)? Tam nie ma zaległości z faktur. To platforma dotycząca kredytów bankowych.

anonim cytuj
24-09-2023

Sugerowane Tematy

Zakup na odległość.
Pokusiłam się na zakup na odległość na transmisji. Była to tzw. transmisja wyprzedażowa i Pani podkreślała, że towar z wyprzedaży nie podlega zwrotowi bo i tak to są super ceny i możemy odsprzedawać między sobą. Otrzymałam paczkę, połowa zakupionego towaru to poliester, którego nie cierpię. O tym, że to jest poliester sprzedająca nie powiedziała w czasie transmisji. Gdy zapytałam o adres do zwrotu Pani mi odpisała, że towar z wyprzedaży nie podle...
Minął termin odrzucenia spadku co teraz mam zrobić??
Witam serdecznie, Jutro będę uczestnikiem sprawy sądowej celem złożenia zapewnienia spadkowego. Sprawa na wniosek wierzyciela po zmarłym. Z tego co wiem to są same długi, żadnego spadku. Pokrewieństwo drugiej linii. Jak się bronić w takim przypadku?...
Zgoda na ustawienie słupa elektrycznego na mojej działce.
Dzień dobry. Czy muszę wyrazić zgodę na ustawienie słup elektrycznego na mojej działce, co jeśli się nie zgodzę by przez moją działkę ciągnęli prąd do sąsiedniej działki, przez moją, czy jeśli się zgodzę należy mi się jakaś rekompensata, odszkodowanie?...
lista BIK
Witam serdecznie. Czy ktoś z Państwa wie jak wydostać się z listy BIK?...

Wyszukiwarka