Wykreślenie z BIK.

Pytanie, zaległość za fv spłacona 2 lata temu, ale w BIK dalej widnieje. Pytanie jest jakiś sposób na wyciągnięcie kasy od nieuczciwego kontrahenta ?
Z 10 maili wysłanych z apelem o usunięcie wpisu.
anonim cytuj
24-09-2023
Wpisy w BIK usuwa się po wniosku wierzyciela, a nie dłużnika. Tak to po prostu nie zadziała.

anonim cytuj
24-09-2023
Na pewno chodzi o BIK (Biuro Informacji Kredytowej)? Tam nie ma zaległości z faktur. To platforma dotycząca kredytów bankowych.

anonim cytuj
24-09-2023

Sugerowane Tematy

Wypowiedzenie umowy.
Cześć, na mojej umowie zlecenie mam wpisany okres wypowiedzenia 7 dni, jako, iż jest to umowa zlecenie, to czy mogę ją zerwać ze skutkiem natychmiastowym? Czy jednak ten okres mnie obowiązuje?...
Podwyższenie alimentów.
Mam pytanie, czy można starać się podnieść alimenty 16 letniej córce z 800 zł na 1600. Dodam, że zaszły duże zmiany w życiu córki. Aparat ortodontyczny + wizyty po 300zł miesięcznie, bilet MPK, szkoła średnia- koszt książek, dodatkowo wielka inflacja, wzrost kosztów mieszkania i innych rzeczy. Odeszły tatusiowi alimenty na pełnoletnie dziecko. Dodam tylko, że ojciec nie ma kontaktu i ja sama w 100% zajmuje się córką. Sama już nie wyrabiam....
Pozwolenie na widzenie.
Jak uzasadnić, sprecyzować wniosek do prokuratora aby uzyskać więcej niż jedno widzenie w miesiącu do tymczasowo aresztowanego?...
Dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Czy jest możliwość cofnięcia go?
Witam. Jeżeli znajomy ma dożywotni sądowy zakaz prowadzenia pojazdów. Czy jest możliwość cofnięcia tego zakazu ?...

Wyszukiwarka