Wykreślenie z BIK.

Pytanie, zaległość za fv spłacona 2 lata temu, ale w BIK dalej widnieje. Pytanie jest jakiś sposób na wyciągnięcie kasy od nieuczciwego kontrahenta ?
Z 10 maili wysłanych z apelem o usunięcie wpisu.
anonim cytuj
24-09-2023
Wpisy w BIK usuwa się po wniosku wierzyciela, a nie dłużnika. Tak to po prostu nie zadziała.

anonim cytuj
24-09-2023
Na pewno chodzi o BIK (Biuro Informacji Kredytowej)? Tam nie ma zaległości z faktur. To platforma dotycząca kredytów bankowych.

anonim cytuj
24-09-2023

Sugerowane Tematy

Wypowiedzenie umowy o pracę.
Witam mam następujące pytanie: Dziś otrzymałem wypowiedzenie umowy o prace która rozwiąże się 28 grudnia, w wypowiedzeniu pracodawca udziela mi urlopu w wymiarze 10 dni oraz 2 na poszukiwanie pracy. Z reszty dni pracujących zwalnia mnie z obowiązku wykonywania pracy. Wypisałem wniosek urlopowy. Moje pytanie: Czy idąc na l4 na okres całego miesiąca lutego, łącznie z dniami na które wypisałem urlop, pracodawca będzie musiał mi wypłacić ekwiwalen...
Stypendium stażowe
Miałem mieć staż do końca listopada ale zakończyłem staż w październiku ponieważ nie nauczyłem się prawie nic czy dostanę Stypendium stażowe za październik ?...
Wspólne konto z narzeczoną.
Czy mogę mieć wspólne konto z narzeczoną, żeby skarbówka się nie czepiała i jak to ewentualnie zrobić i gdzie zgłosić? Chcieliśmy razem dysponować jednym kontem żeby po prostu było prościej....
Płatny urlop wypoczynkowy.
Czy pracownikowi który nie przepracował pełnego roku w firmie należy się płatny urlop wypoczynkowy? ...

Wyszukiwarka