Czy można odliczyć koszty operacji w zeznaniu rocznym podatkowym?

Witam, mam pytanie do państwa, czy można odliczyć koszty operacji w zeznaniu rocznym podatkowym. Mam fakturę na operację.
anonim cytuj
24-09-2023
Czy jesteś osobą niepełnosprawną?
Chodzi o operację brata jest po operacji endoprotezy stawu biodrowego ,brat nie jest osobą niepełnosprawną

Nie ma możliwości. Jeszcze niepełnosprawna może odliczyć leki czy prywatną rehabilitacje. Ale nawet wtedy nie może odliczyć operacji. Z czystej ciekawości czemu operacja prywatnie?
Na kasę chorych trzeba czekać długo, ponieważ brat jest podobno za młody ,ma 48 lat, a brat już ledwo chodził, ponieważ miał już całkowicie wytarta panewkę

anonim cytuj
24-09-2023

Sugerowane Tematy

Jak odzyskać pożyczone pieniądze?
Pożyczyłem fałszywemu koledze pieniądze, do tej pory nie oddał ani grosza. Chciałbym się zapytać Was co robić? Oprócz treści umowy pożyczki mam oczywiście potwierdzenia z banku, wiadomości sms, messenger jako dowód, że do pożyczki faktycznie doszło, zapisane są tam fałszywe zapewnienia, że zostanie spłacona. Obecnie oszust udaje, że nie otrzymuje wiadomości na Messengerze. A zaćmienie mózgu mu odebrało możliwość napisania, e-maila, smsa, listu –...
Czy mogę dostać NK z wf z powodu braku frekwencji mając zwolnienie cało roczne ?
Czy mogę dostać NK z wf z powodu braku frekwencji mając zwolnienie cało roczne ? Wf to 1 i ostania lekcja wszystkie nieobecności są usprawiedliwione....
Czy polisa OC przechodzi na spadkobierców ?
Witam. Jak przepisać ubezpieczenie pojazdu na siebie po zmarłej osobie tak, żeby było wszystko dobrze ?...
Kilkukrotna kradziez w sklepie
Witam. Z kamer monitoringu wynikla kilkuktrotna kradziez przedmiotow na kwote ponizej 800zl. Jakiej kary sie spodziewac?...

Wyszukiwarka