Dzień Dobry,
Złożyliśmy zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa- niezapłacona faktura. Dłużnik chce złożyć wniosek o restrukturyzację i zorganizował spotkanie z wierzycielami. Czy mogę złożyć jeszcze wniosek do sądu o wydanie nakazu zapłaty ?
Dzień dobry, orientuje się ktoś może jak wygląda sytuacje jeśli matka miała próbę samobójcza, ma troje dzieci jedno dorosłe. Opiekę dzienną ma ona a ojciec bierze dzieci na weekendy i wakacje? Co z dziećmi w sytuacji pójścia matki na oddział psychiatryczny?...
Witam. Mam zamiar zrezygnować z pracy tylko jest mały problem. Z końcem 23r skończyła mi się umowa zlecenie która podpisałam. Od stycznia 24r jestem na umowie o pracę na pół etatu. Do fizycznego podpisania umowy nie doszło do dnia dzisiejszego, umowa jest tzw. Słowna. Zgłoszona do ZUS-u jestem. Czy w momencie gdy będę chciała odejść z pracy obowiązuje mnie jakiś okres wypowiedzenia? Czy mogę z dnia na dzień odejść? Za porozumieniem stron wątpię ż...
Kupilam kosmetyk na allegro. W nazwie Anti Irritate. Podrażnil mi skóre i wystąpiła mocna reakcja alergiczna. Zamiast pomóc, bardzo zaszkodzil.
Sprzedawca skontaktował mnie z producentem. Producent poprosil z zdjecia, numer produktu, nazwe, obajwy oraz dane teleadresowe.
Jak wygladaja takie reklamacje. Wole oddac przez Smart Allegro. Niz inwestowac w koszty kuriera zeby odsylac do producenta, ktory nakazuje wypelniac kolejne ankiety.
Czy sp...
Rozstałam się z mężem (separacja).
Mieszkaliśmy przez 5 lat w mieszkaniu mojej mamy bez żadnej umowy.
Płaciliśmy tylko czynsz i media.
Mieszkanie i wszystkie urządzenia były przez nas używane.
Mama twierdzi, że powinniśmy zrobić remont mieszkania.
Czy powinnam zwrócić się do męża, aby partycypował w kosztach?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: