Pobicie

Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.
anonim cytuj
23-08-2023
Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.

Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

Idź na policję i złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, jak ty się możesz nad tym wogóle zastanawiać.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Podział majątku
witam. w 2005 roku zmarł mój ojciec i został dokonany podział majątku pomiędzy mnie, mamę, a moją siostrę. dwa lata temu mama związała się z wdowcem, który posiada dwóch synów. mama w tym roku z partnerem zamierzają się pobrać i w związku z tym mam pytanie jak wygląda podział majątku w sytuacji gdy umiera jedno z małżonków, konkretnie chodzi o to czy mój i siostry dom - z pierwszego małżeństwa matki wchodzi w masę spadkową do podziału z synami z ...
Czy właściciel działki zobowiązany jest do zadbania o nią?
Witam serdecznie. Czy istnieje jakiś przepis mówiący o tym, że właściciel działki zobowiązany jest do zadbania o nią? Mieszkam w domu jednorodzinnym w górach. Pod moim domem jest zaniedbana działka której właściciel mieszka jakieś 100 km od tego miejsca. Gdyby nie to, że dba się o swoje, już dawno miała bym w swoim ogrodzie ciernie i inne chwasty... Nie mówiąc już o żmijach i innych żyjątkach. Czy faktycznie tak jest ze " wolnoć Tomku w swo...
Zmiana nazwiska dziecku.
Córka 10lat , podczas rozmowy przez kamerkę oznajmiła mi że za rok mama z nowym partnerem będzie brać ślub, powiedziałem że to super, na co córka że nie bo mama mi będzie chciała zmienić nazwisko a tego nie chce ... Nie mam ograniczonych praw Place alimenty. Czy jeśli się nie zgodzę to będzie i tak mogła je zmienić?...
Ślub z nieletnią
Mam 26 lat dziewczyna jeszcze 17 lat. 18-nastkę kończy dopiero 15 lipca, matka dziewczyny nie zgadza się na ślub w sądzie co mamy robić bym miał nad nią opiekę, mamy wspólnego syna co, do którego mam pełne prawa rodzicielskie, zależy mi na tym bym miał nad nią opiekę, gdyż do urodzin siedzi w Placówce Opiekuńczo Wychowawczej. ...

Wyszukiwarka