Pobicie

Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.
anonim cytuj
23-08-2023
Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.

Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

Idź na policję i złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, jak ty się możesz nad tym wogóle zastanawiać.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Była partnerka uniemożliwia mi kontakt z dzieckiem.
Była partnerka uniemożliwia mi kontakt z dzieckiem , odmawia spotkań lub nie zezwala na opiekę bez jej obecności . Podczas jej obecności zbiera informacje którymi później mataczy oraz reżyseruje . Co mogę zrobić w takiej sytuacji ? Jak zabezpieczyć kontakt z dzieckiem ?...
Czy można wymeldować z domu osoby które w nim nie zamieszkują/nie łożą na utrzymanie?
Dzień dobry. Czy można wymeldować z domu osoby które w nim nie zamieszkują/nie łożą na utrzymanie, nie mają praw innych prócz meldunek stały, ale same wymeldować się nie chcą? Jeśli tak, w jaki sposób to uczynić?...
Czy potrzebuje zgody ojca dziecka na wyjazd z dzieckiem za granicę?
Witam, planuje wyjazd z 4 letnim dzieckiem do USA na 3 miesiące. Z jego ojcem mamy sądownie ustalone kontakty i alimenty. On osobiście z kontaktów się nie wywiązuje, jedynie dziadkowie opiekują się nim w wyznaczone dni. Nie widziałam go, ani nie mam z nim kontaktu od kilku miesięcy. Widnieje w akcie urodzenia dziecka, nie ma też ograniczonych, ani odebranych praw rodzicielskich. Chciałabym się dowiedzieć, czy potrzebuje jego zgody na wyjazd? Jak...
Dyscyplinowanie pracownika.
Mam problem z pracownicą. Ma więcej zwolnień lekarskich niż dni w pracy. Nie informuje mnie, kiedy wraca ze zwolnienia. Spóźnia się. Nie przypominam sobie nawet dnia, kiedy przyszła o czasie. Zamiast wykonywać obowiązki ogląda telewizor. Zwracam uwagę, że ma nieuprzątnięte stanowisko pracy, odpowiada, że ma czysto. Aneksowałam umowę, zmniejszając etat- poszła na zwolnienie. Nie jest medykiem, udziela porad medycznych. Regularnie ją dyscyplinuję,...

Wyszukiwarka