Pobicie

Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.
anonim cytuj
23-08-2023
Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.

Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

Idź na policję i złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, jak ty się możesz nad tym wogóle zastanawiać.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

wynagrodzenie za umowe zlecenie
Dzień dobry! Wczoraj poszłam do nowej pracy, 5h w restauracji. Dzień wcześniej byłam na 2h wdrożeniu, wcześniej już pracowałam w tym zawodzie. Właścicielka rozpisała mi grafik na następne dwa tygodnie. Dziś miałam przyjść na 17. O 16.20 dostałam telefon, że rozmawiała z współwłaścicielem i doszli do wniosku, że sobie nie poradzę.Że w weekendy jest dużo gorzej niż teraz, nie umiem robić kawy. Zaprzeczyłam, bo w poprzedniej pracy to robiłam. Moje ...
Zwrot nadpłaty alimentów.
4 lata temu skończyłem płacić alimenty. Okazało się że płacił o 2 lata za długo bo jego córka miała licencjat i mogła już pracować. To samo stwierdził sąd. Ale sędzina zapytała się go czy chce zwrot tych alimentów. Powiedział że nie. Ale się rozmyślił i chce jednak je odzyskać po 2 latach. Twierdzi że jak do pieniędzy to była pierwsza a teraz nawet nie utrzymuje z nim kontaktu. Czy istnieje taka możliwość....
Skarga Nadzwyczajna.
Czy mogę wnieść Skargę Nadzwyczajną do Sądu Najwyższego na wyrok Sądu Apelacyjnego z 2011 r., gdy składałem od niego oddaloną w 2013 r. przez Sąd Najwyższy skargę kasacyjną?...
Poświadczenie dziedziczenia
Witam. W styczniu zmarła moja babcia. Został dziadek, który ma Alzheimera. Nie jest ubezwłasnowolniony. Mieszka sam opiekujemy się nim razem z wujkiem (synem dziadków) na zmiane. Jako ze mój tata zmarł w 2018 roku jestem spadkobierczynią po babci razem z wujkiem i dziadkiem. Od dłuższego czasu próbuje z wujkiem umówić się do notariusza na poświadczenie dziedziczenia. Babcia zostawiła gotówkę na wspólnym koncie z dziadkiem. Ja już wszy...

Wyszukiwarka