Pobicie

Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.
anonim cytuj
23-08-2023
Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.

Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

Idź na policję i złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, jak ty się możesz nad tym wogóle zastanawiać.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Rozdzielność majątkowa.
Mam pytanie o rozdzielność majątkową. Razem z mężem mamy wspólnotę majątkową, ale przeżywamy obecnie kryzys i nie wiem co będzie dalej. Chciałabym się zorientować jak to wygląda od strony prawnej jeśli jednak byśmy zostali razem ale mąż chciałby rozdzielności majątkowej. Czy może mnie do tego zmusić? Między nami jest bardzo duża różnica zarobków. On 45 tys. Miesięcznie a ja 4500 netto. Kupiliśmy w tamtym roku dom. Teraz chciałby mnie pozbawić do ...
Jak uzyskać informacje o spadku?
[Prawo spadkowe] Witam, sytuacja wygląda tak, że miesiąc temu dowiedzieliśmy się wraz siostrą o śmierci dziadka i babci (rodzice ojca - który nie żyje - jedynak) nie utrzymywaliśmy z tą częścią rodziny kontaktu dlatego dowiedzieliśmy się o śmierci dziadka bardzo późno. Zaraz mija 6 miesięcy od jego śmierci w spadku mamy mieszkanie ale nie jesteśmy pewni czy kredyt był spłacany. Wiem że spadek uznaje się za przyjęty po 6 miesiącach od śmierci lub ...
Podatek od kopert ślubnych, jak to wygląda?
Podatek ,,od kopert ślubnych" - otrzymaliśmy z małżonką w ramach prezentów ślubnych ok. 45 000 zł - grupa podatkowa 0. Jak to wygląda z podatkiem, wpłaceniem tego na konto, aby nie mieć przyjemności z fiskusem i nie odprowadzać podatku z tego tytułu....
Umowa o pracę
Pracuje na umowę o pracę. Pierwsza moja umowa była na 1/2 etatu którą pracodawca zmienił na 1/4 etatu. Pracuję 6 godzin dziennie, płacone mam za 4 godziny a na umowie mam 2. Moje pytanie brzmi co mogę zrobić w tej sytuacji?...

Wyszukiwarka