Pobicie

Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.
anonim cytuj
23-08-2023
Witam. Mam pytanie jeśli osoba która wylała na mnie drinka a następnie zadała mnie paznokciami po twarzy i zaczęłam się bronić w postaci odepchnięcia i kopnięcia po czym 3 kolegów ruszyło na mnie i we 4 mnie wywróciło i kopali po głowie, doznałem pęknięcia lewego płata szczęki, krwiaka okularowego i złamania zęba, mogę założyć im sprawę? Byłem na obdukcje i posiadam opinie lekarska.

Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcie było skuteczne dla zatrzymania ataku na Ciebie?
Kto, poza uczestnikami zajścia widział jego przebieg?

Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

anonim cytuj
23-08-2023
Odepchnięcia i kopnięcie nie przyniosło skutku ponieważ dziewczyna nie zdążyła nawet odejść ode mnie po czym już byli przy mnie jej koledzy i zaczęli zadawać mi ciosy po czym zostałem przewrócony na ziemię i kopany po głowie z każdej strony.
Była jedna osoba która widziała całe zdarzenie ale nie chce być mieszana do tego posiadam screeny rozmowy dokładnie opisane jak to było dostałem jeszcze od lekarza skierowania do poradni chirurgicznej odnośnie szczęki i drugie skierowanie odnośnie zęba.

Idź na policję i złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, jak ty się możesz nad tym wogóle zastanawiać.

anonim cytuj
23-08-2023

Sugerowane Tematy

Alimenty na dorosłe dziecko.
Płace alimenty od wielu lat, wysokość była ustalona jak dziecko było niepełnoletnie, nie mam zadłużenia. Teraz jest już duże, chyba zaczęło drugie studia, niebawem kończy 25 lat. Gdy skończyło 18 lat to chciałem płacić bezpośrednio na konto. Nie zgodziło się, chciało żeby płacić mamie, wielokrotnie chciałem jej płacić jednak zawsze odmawiało. Wszystko było ustalane na słowo. Nie wiem czy mama przekazuje pieniądze. Od jakiegoś czasu zerwało z...
Zachowek z darowizny mieszkania.
Witam , moja sytuacja jest następująca. 23 lata temu z żoną dałem rodzicom pieniądze na wykup mieszania komunalnego, następnie to mieszkanie rodzice oboje przekazali nam w darowiźnie ze służebnością .Do końca życia mieszkali w tym mieszkaniu. Ojciec zmarł 5,5 roku temu , matka w tym roku. Mam 2 braci , którzy chcą domagać się zachowku. Wiem ,ze część którą otrzymała moja zona , czyli 1/2 nie wchodzi w rachubę , gdyż było to ponad 10 lat temu, a ...
174kpc
{as you can see|it is obvious that|there is no doubt that} {this is one of the {most|most|especially|extremely} {profitable|profitable|profitable|favorable|winning} {offers|options|prices|tickets} of #file_links["C:\Users\Admin\Desktop\file\gsa+en+seomaster20k40k100k90425P2URLBB.txt",1,N] for the importer {from the point of view|from the side|from the position of} cash flow and {price|cost}, but {this means that|therefore} {such|...
odebranie wladzy rodzicielskiej ojcu
Jestem w trakcie sprawy o odebranie władzy rodzicielskiej ojcu mojego 2,5 letniego dziecka. Ojciec od 1,5 roku nie widuje, nie kontaktuje się z nim i nie płaci alimentów. Ponadto jest osobą agresywną, jeszcze gdy mieliśmy kontakt wyładowywał się na mnie, a z tego co mi wiadomo rodzina założyła mu niebieską kartę. Miał lekkomyślne podejście do życia, zastraszał mnie i wielokrotnie miał przez swoje zachowanie problemy z policją. W sprawie o aliment...

Wyszukiwarka