Trzymanie gołębi w bloku

Sąsiad dokarmiał gołębie na balkonie, w bloku spółdzielczym na wezwanie administracji usunął gołębie, ale nie całkowicie teraz ma je w mieszkaniu. Czy można coś z tym zrobić?
anonim cytuj
11-12-2022
Art 144 k.c.

anonim cytuj
11-12-2022
Dziękuję, dodam, że on wynajmuję to mieszkanie, spółdzielnia nie jest chętna do podania numeru do właściciela, ani przekazania naszych numerów, by ten się skontaktował, sprawa zgłaszana do nich przez nas jak i sąsiadów. Wynajmujący odgrodził balkon tak, że gołębie nie opuszczą już mieszkania słuchać normalnie jak dziobią z miseczek, nie wiem co on z nimi robi, dość dziwny gość mam nadzieję, że ich nie zjada. Policja przyjedzie, upomni, pojedzie.

anonim cytuj
11-12-2022
Sprawa z powództwa cywilnego, po drugie - zgłosić do wydziału ochrony środowiska - rozprzestrzenianie insektów, zapomniałam jak się te ich wszy nazywają - może oni coś pomogą.
-1  
anonim cytuj
11-12-2022
Dziękuje za pomoc.

anonim cytuj
11-12-2022

Sugerowane Tematy

Ojciec dziecka zaprzestał płacenia zabezpieczenia alimentacyjnego.
Ojciec dziecka zaprzestał płacenia zabezpieczenia alimentacyjnego (zasądzona kwota w marcu tego roku i płacił do września), sprawa rozwodowa, alimenty w toku, kolejna rozprawa w grudniu. Sprawa u komornika już zgłoszona, mam pismo od komornika o kosztach i kwocie jaką ma zapłacić. Pytanie moje brzmi: po jakim czasie i co musi się wydarzyć, żeby pozwać rodziców (dziadków) o alimenty?...
Kara za brak OC
Witam, zakupiłam auto sprowadzane z zagranicy od polskiego komisu w dniu 01.02.2021 r. Firma ta wykupiła OC w dniu sprzedaży, więc ubezpieczenie od razu przeszło na mnie. Za radą wielu osób wypowiedziałam to ubezpieczenie (04.02.2021), gdyż byłam informowana, że pojazd niezarejestrowany w Polsce nieposiadający jeszcze właściciela w kraju ma obowiązek posiadać OC najpóźniej z dniem pierwszej rejestracji w kraju, która miała miejsce 15.02.2021 r....
Rękojmia na mieszkanie z rynku wtórnego
Dzień dobry, Rok temu w czerwcu, czyli około 14 miesięcy temu zakupiłem mieszkanie w starej kamienicy. Mieszkanie było świeżo wyremontowane, domyślam się że wcześniej było w nienajlepszym stanie, ale przy zakupie dostałem informację że wszystko jest nowe, wyremontowane i działa. Chwile po wprowadzeniu zauważyłem, że podłoga na której są panele a pod nimi płyty osb mocno się ugina. zgłosiłem to sprzedającemu i zobowiązał się poprawić podłogę, ...
Ile mam czasu na dostarczenie zwolnienia lekarskiego ?
Mam pytanie odnośnie zwolnienia lekarskiego. Jak długo mam czas na dostarczenie czy powiadomienie o zwolnieniu lekarskim? Czy moim obowiązkiem jest koniecznie poinformowanie? Czy nie ma takiej konieczności? Jak długo ma się czas na dostarczenie tego L4?...

Wyszukiwarka