Trzymanie gołębi w bloku

Sąsiad dokarmiał gołębie na balkonie, w bloku spółdzielczym na wezwanie administracji usunął gołębie, ale nie całkowicie teraz ma je w mieszkaniu. Czy można coś z tym zrobić?
anonim cytuj
11-12-2022
Art 144 k.c.

anonim cytuj
11-12-2022
Dziękuję, dodam, że on wynajmuję to mieszkanie, spółdzielnia nie jest chętna do podania numeru do właściciela, ani przekazania naszych numerów, by ten się skontaktował, sprawa zgłaszana do nich przez nas jak i sąsiadów. Wynajmujący odgrodził balkon tak, że gołębie nie opuszczą już mieszkania słuchać normalnie jak dziobią z miseczek, nie wiem co on z nimi robi, dość dziwny gość mam nadzieję, że ich nie zjada. Policja przyjedzie, upomni, pojedzie.

anonim cytuj
11-12-2022
Sprawa z powództwa cywilnego, po drugie - zgłosić do wydziału ochrony środowiska - rozprzestrzenianie insektów, zapomniałam jak się te ich wszy nazywają - może oni coś pomogą.
-1  
anonim cytuj
11-12-2022
Dziękuje za pomoc.

anonim cytuj
11-12-2022

Sugerowane Tematy

Ustalenie kontaktów dziadków z dzieckiem
Rok temu zmarł ojciec dziecka. Przez ten czas nie blokowałam ani nie utrudniałam kontaktów rodziców męża z synem. Byłam wyrozumiała przez ten czas, mając na uwadze sytuację, w której się znaleźliśmy. Natomiast Zaczynają pojawiać się zgrzyty jeśli chodzi o spotkania, wymuszanie kilkudniowych nocowań, na co ja się nie chce zgodzić, ciągły płacz dziadków przy dziecku co nie poprawia zupełnie sytuacji. Po kilku ostatnich spotkaniach dziecko jest zden...
usunięcie współwłaściciela z konta bankowego
Dzień dobry. Pytanie na prośbę znajomego, który nie ma konta na Facebooku (i w ogóle nie jest za bardzo techniczny).. Otóż kiedyś jego żona miała konto typu ROR w banku PKO BP, i on do tego konta został wpisany jako współwłaściciel (Zaznaczam - NIE jako upoważniony, tylko współwłaściciel). Przez całe lata żona zarządzała tym kontem (on nawet do niego nie zaglądał, bo ma swoje w innym banku), a teraz niedawno przypadkowo dowiedział się, że już ni...
Odrzucenie spadku po zmarłym.
Witam. Będę pisała do sądu pismo z prośbą o zrzeczenie się spadku w imieniu syna po dziadku. Czy jest może ktoś to by mi podpowiedział w jaki sposób mam takie pismo napisać, byłabym ogromnie wdzięczna....
Co zrobić, jeśli pracodawca pobiera podatek przy PIT-0?
Mam 22 lata , pracuję na umowie o pracę od grudnia . Mam 21 lat. Od grudnia nie zgadzało mi się wynagrodzenie. Pomimo prób do pracodawcy nie otrzymywałam pasków rozliczeń, dopiero w marcu otrzymałam w/w paski i okazało się, że pracodawca od 1 wyplaty pobierał podatek 12%. Jestem zwolniona z podatku do 26 roku życia. Proszę o pomoc jakie poczynić kroki. Również nie jestem osobą uczącą się. Po rozliczeniu pit okazał się zerowy....

Wyszukiwarka