Co się stanie w momencie gdy nie odpiszę na to wezwanie, bądź nie wskaże kierowcy?

Potrzebuję porady,
Straż miejska wystosowała do mnie pismo z prośbą o wskazanie kierującego autem. Co się stanie w momencie gdy nie odpiszę na to wezwanie, bądź nie wskaże kierowcy? Czy mandat automatycznie przejdzie na mnie? mam kilka aut i kierowcy się nimi wymieniają, ale nie prowadzę ewidencji, kto, kiedy i jakim autem się poruszał.
anonim cytuj
02-02-2022
Jeśli auta są na firmę masz obowiązek prowadzenia ewidencji ale tylko przez 30 dni jeżeli jednak mandat przyszedł później niż 30 dni nie musisz podawać kto prowadzil auto ponieważ nie masz obowiązku pamiętania o tym jak przetrzymywania dokumentow powyżej 30 dni

anonim cytuj
02-02-2022
Mandat przejdzie na ciebie
+1  
anonim cytuj
02-02-2022

Sugerowane Tematy

Temat zwolnienia L4
Dzień dobry, temat zwolnienie L4. Lekarz zrobił przerwę przez przypadek w systemie. Poprzednie zwolnienie od 22.08 do 21.09 a kolejne od 23.09. Wizyta była 22.09. Jest dzień przerwy, co może zrobić lekarz w tym przypadku? A co może zrobić pacjent?...
Mama zostala jedyna spadkobierczynią po swoim zmarłym bracie.
Mama zostala jedyna spadkobierczynią po swoim zmarłym bracie . Wcześniej budynek oraz grunty należały do niej i do brata po połowie ,odziedziczajac po swojej zmarłej mamie . Teraz moje pytanie . Spadek przechodzi sam z automatu na nią czy musi zlozyc pismo do sądu?jakie?...
ekwiwalent za niewykorzystany urlop
Witam Mam pytanie czy komornik może zabrać ekwiwalent za niewykorzystany urlop??...
Pomówienia ze strony byłego partnera
Art. 212kk, mój ex partner w kolejnym piśmie do sądu pomawia mnie o zaburzenia psychiczne jako sposób na kontratak, wcześniej pomawiał o przemoc wobec dzieci (bicie i głodzenie) przez co miałam nadzór kuratora, sprawozdania wszystkie na moją korzyść, ani szkoła która widziała odwrotne działania z mojej strony ani przedszkole i kuratorka nie dopatrzyli się niczego złego, biegli również wykluczyli przemoc z mojej strony. Jednak występując do sądu z...

Wyszukiwarka