Czy oddanie mieszkania komunalnego z powodu braku przyznania tytułu prawnego do lokalu powoduje automatyczne wymeldowanie mnie?

Dzień dobry. Czy oddanie mieszkania komunalnego z powodu braku przyznania tytułu prawnego do lokalu po śmierci głównego najemy powoduje automatyczne wymeldowanie mnie czy muszę gdzieś się zgłosić w tej sprawie? Ściągnąłem aplikacje mObywatel i nadal widnieje tam adres zameldowania mieszkania, które zostało oddane…Dziękuję
anonim cytuj
20-10-2021
To że nie przyznano ci mieszkania nie powoduje automatycznego wymeldowania cię z danego adresu....ale urząd może zawnioskować o wymeldowanie cię "z urzędu" po określonym czasie jak i ty możesz sam się wymeldować....

anonim cytuj
20-10-2021

Sugerowane Tematy

Oszustwo internetowe
Przez olx pani wystawiła za darmo kuchenkę drewniana. Opcilalam przelew w wysokości 40 zł. Niestety ogłoszenie anulowane. Napisałam do banku o cofnięcie przelewu - żeby cofnąć musi odbiorca się zgodzić. Co dalej? Opisałam sytuację na olxc czekam na odpowiedź. Zgłosic na policję? (raczej umorzą bo kwota mała jest ?) czy sobie podarować? Dane imię i nazwisko odbiorcy i nr konta posiadać. Nic więcej....
zakończenie współpracy
Witam. Koleżanka ma pewien problem. Pracuje w pewnej firmie prywatnej. Ma miesiąc do końca umowy. Wczoraj dostała lepiej płatną ofertę pracy, pod warunkiem że zacznie od poniedziałku. I tutaj jej pytanie. Czy jest możliwość zakończenia współpracy bez okresu wypowiedzenia? Tak jakby w trybie natychmiastowym? Szefowa nie chce się z nią dogadać wręcz grozi jej jakims odszkodowaniem......
Odprawa i ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Jestem na L4 od końca grudnia. Pod koniec stycznia poroniłam. Do 20 kwietnia jestem na L4. Mój pracodawca ma mnie na celowniku ( chce mnie zwolnić). Wiem że nie może tego zrobić jak przebywam na L4. Jak wrócę do pracy jestem świadoma że mnie zwolnią ( specyficzna firma ). Należy mi się ekwiwalent za nie wykorzystany urlop ? ( Z tamtego roku zostały mi 3 dni a z tego nie wiem ) Czy jeśli mnie zwolnią należy mi się odprawa ??...
rozmnażanie i sprzedaż gryzoni w celach zarobkowych.
Nie wiem jak zabrać się za temat dotyczący zwierząt. Ktoś poprosił mnie o przedstawienie sytuacji i co w takiej sytuacji zrobić. Pewna osoba sprzedaje gryzonie w celach zarobkowych. Dziewczyna rozmnaża na potęgę szczury hodowlane i je sprzedaje. Nie ma pojęcia jak się za to wziasc a dalej to robi. Szczury, każdy jeden który został od niej kupiony wymagał po tygodniu hospitalizacji. Koszt leczenia takiego szczurka to koszt w granicach 1000zl. ...

Wyszukiwarka