CZy mogę złożyć kolejny dowody do sprawy?

Witam.
Mam za sobą 2 sprawy rozwodowe. 13-go października była druga rozprawa. Wyrok ma zapaść za 2 tygodnie (27 października). Czy mogę w tym momencie jeszcze złożyć kolejne dowody? Mam na myśli nagrania, screeny z rozmów, których wcześniej nie złożyłam, a mogą być przydatne w rozstrzygnięciu wyroku. Rozwód z orzeczeniem o winie.
anonim cytuj
18-10-2021
Dopóki nie ma wyroku to możesz

anonim cytuj
18-10-2021

Sugerowane Tematy

Zaświadczenie zameldowania
Mam pytanie bo nie jestem w stanie sama ustalić na nie jednoznacznej odpowiedzi a mnie to nurtuje. Wielokrotnie z mężem braliśmy zaświadczenie o zameldowaniu w Urzędzie Miasta. Za każdym razem pojawia się ten sam problem. Nie jestem w stanie na jednym zaświadczeniu uzyskać informację że razem ze mną jest zameldowany mój maż wraz z dziećmi. Owszem otrzymuje zaświadczenie osobno że ja jestem zameldowana z dziećmi i osobno zaświadczenie że maż jest ...
Jak liczyć miesięczny okres wypowiedzenia?
Dzień dobry, Proszę o podpowiedź bo już się pogubiłem. W umowie na czas określony jako najemca mam możliwość wypowiedzenia umowy "Wynajmującemu przysługuje prawo do wypowiadania umowy najmu , jednak nie później niż na miesiąc naprzód w następujacych przypadkach:..." Mam podstawę by wypowiedzieć umowę i moje pytanie jak liczyć ten termin. Chce wypowiedzieć umowę dnia 1 września czyli najemca musi się wyprowadzić do 30 października? C...
Firma wzięła samochód w leasing
Firma wzieła w leasing samochód dla jednego ze swoich pracowników. Podpisali miedzy sobą umowę wynajmu z pozniejszym wykupem, w której dany pracownik zobowiązany jest do wszelkich opłat, przeglądów itd. Po jakimś czasie, przed końcem leasingu firma się rozpada, co dzieje się z tym leasingiem? Czy umowa podpisana z pracownikiem nadal obowiązuje? Czy jest jakaś możliwość przepisania go na tego pracownika? Jak to wygląda ze strony prawnej?...
Problem z uzyskaniem tytułu wykonawczego.
Bardzo proszę o wskazówki, co powinienem zrobić. Mając prawomocny nakaz zapłaty wysłałem do Sądu wniosek o klauzulę wykonalności. W odpowiedzi Sąd przysłał mi wezwanie do uzupełnienia mojego wniosku o dane pozwanego takie jak: adres zameldowania, imiona rodziców, data urodzenia, drugie imię, numer dowodu osobistego, względnie o podanie numeru PESEL. Ja posiadam tylko adres pozwanego, na który Sąd wysłał pozew. Żadnych innych danych nie posiadam....

Wyszukiwarka