Telefony od windykatorów

Nękają mnie telefonami windykatorzy. Czy muszę każdy odbierać?
anonim cytuj
29-01-2021
Nie ma przymusu odbierania telefonu, niezależnie kto dzwoni. Czy prezydent, czy policja, czy komornik, czy windykator czy ciocia z życzeniami urodzinowymi. Nie ma przymusu. Ale czasami warto odebrać żeby wiedzieć w jakiej sprawie ktoś dzwoni.

anonim cytuj
29-01-2021
Wydzwanianie też może zostać uznane za nękanie: https://pamietnikwindykatora.pl/bank-neka-windykujac-kredyt/ jeżeli dłużnik wcześniej zapowie, że sobie więcej nie życzy.

anonim cytuj
15-01-2023

Sugerowane Tematy

Oszustwo internetowe
Przez olx pani wystawiła za darmo kuchenkę drewniana. Opcilalam przelew w wysokości 40 zł. Niestety ogłoszenie anulowane. Napisałam do banku o cofnięcie przelewu - żeby cofnąć musi odbiorca się zgodzić. Co dalej? Opisałam sytuację na olxc czekam na odpowiedź. Zgłosic na policję? (raczej umorzą bo kwota mała jest ?) czy sobie podarować? Dane imię i nazwisko odbiorcy i nr konta posiadać. Nic więcej....
Problemy z tzw. pożyczką domową. Proszę o rade
Witam. Koleżanka wzięła jakiś czas temu pożyczkę domową. Pracownik przychodzi po ratę do domu, co tydzień.. Koleżanka wzięła pożyczkę na 500plus. Jej sytuacja się zmieniła, chodzi o finanse. 2 razy nie zapłaciła raty, kilka razy dała mniej. Ale od dłuższego czasu płaci co tydzień, jednak nie zawsze pełną ratę. "Do akcji" wkroczyła Pani kierownik rejonu. Zaczęły się groźby, krzyki, obrażanie. Kierownik stoi pod blokiem.. Jeśli...
32k-wyb
Simply wish to say your article is as surprising. The clarity on your put up is just excellent and that i could assume you're a professional in this subject. Well with your permission let me to snatch your RSS feed to keep updated with impending post. Thanks 1,000,000 and please continue the rewarding work. ✅ Learn English and make friends painlessly! ▶ For English learners seeking the best value and quality in Ma...
Odsetki od firmy windykacyjnej.
Witajcie, czy firma windykacyjna w przypadku podpisania przez dłużnika ugody ma prawo naliczać odsetki? Zaciekawił mnie przypadek mojego klienta. Dzisiaj przyszedł zawiesić działalność i podczas rozmowy powiedział, że dostał od firmy windykacyjnej właśnie taką informację. Chodzi o jakaś starą fakturę za telefon, jakaś firma wykupiła dług i dostał taką propozycje, że rozłożą mu na raty kwotę, ale od pierwszej do ostatniej raty będą mu rosły ods...

Wyszukiwarka