licytacja komornicza

Czy licytacje komorniczą można wstrzymać jeśli jest juz ogłoszona czy już za późno.
anonim cytuj
29-09-2020
Chodzi o licytację ruchomości czy nieruchomości?

anonim cytuj
29-09-2020
Chodzi o nieruchomość

anonim cytuj
29-09-2020
To wyjścia są dwa. Albo spłacając całość z kosztami przed zamknięciem przetargu albo na wniosek wierzyciela w wyniku np zawarcia porozumienia co do spłaty.

anonim cytuj
29-09-2020
Można dokonując wpłaty zadłużenia wraz z kosztami lub na wniosek wierzyciela.

anonim cytuj
29-09-2020

Sugerowane Tematy

Czy mogę reklamować naprawę samochodu w ASO?
Witam. Oddałem auto na bezgotówkową naprawę w autoryzowanym zakładzie. Naprawa z oc sprawcy. Podpisana cesja, samochód zastępczy itp. sporządzony kosztorys zaakceptowało TU sprawcy. Na wykazie dużo części sklasyfikowanych do wymiany + malownie + robocizna. Mam uwagi co do koloru położonego na wymieniony element- różni się od karoserii, ale tez wiem na 100% ze uszkodzona część objęta wymianą na nowy element została nie wymieniona i dalej jest usz...
zakup wspólnego mieszkania
Czesc. Mam pytanie odnosnie mieszkania. Za czasow trwania zwiazku partnerskiego "kupilismy " z partnerem mieszkanie. Z uwagi na brak mojej zdolnosci- on wziął kredyt na mieszkanie. W akcie rowniez widnieje on jak rowniez bank. My spisalismy umowe w ktorej jest napisane ,ze mieszkanie jest nasza wspolna wartoscia i oboje partycypujemy w kosztach zwiazanych z w/w mieszkaniem. Czy ten dokument ma jakas moc prawna?...
Mieszkam w kamienicy od ponad 30 lat, mieszkanie jest wynajmowane. Czy ktoś odpowie mi na parę pytań?
Mieszkam w kamienicy od ponad 30 lat. Mieszkanie jest wynajmowane. Pierwsza umowa to umowa z miastem później przejął to właściciel. Mam kilka pytań: 1. Główny najemca ok 15 lat temu zmarł umowę o najem przejęła siostra Umowa była pisemna i od około 5 lat właściciel wysyła aneksy do umowy pocztą: np w kwietniu dostaliśmy aneks o podwyżce czynszu. Żaden z aneksów nie był podpisywany. Dziś czytam że taki aneks jest nie ważny bo siostra to nie podpi...
Sprzedawca błędnie opisał sprzedawany produkt.
Dzień dobry,mam problem może ktoś wie jak to rozegrać ,kupiłem na allegro panel prysznicowy z hydromasażem niestety okazało się i tak twierdzi sprzedawca że hydromasaż to opcja która działa tak jak pozwala ciśnienie wody w instalacji a zatem to nie żaden hydromasaż tylko boczny natrysk ( z definicji hydromasaż jest to masaż wodny relaksujący mięśnie pod dużym ciśnieniem co w tym wypadku jest niemożliwe ) zgłosiłem sprzedawcy że zostałem wprowadzo...

Wyszukiwarka