Dzień dobry.
Pracuje w firmie w której mamy okres rozliczeniowy półroczny. Od jakiegoś czasu zaczęli robić nam 2 grafiki. Jest grafik tzw zaplanowany i rzeczywisty. W grafiku zaplanowanym mamy dokładnie tyle godzin ile jest do przepracowania w danym miesiącu według godzin jakie odgórnie wypada w danym miesiącu-czyli np listopad ma 168 i tyle tam jest. W grafiku rzeczywistym mamy wszystkie zmiany na które mamy pracować tak naprawdę i różni się o...
Pan, od którego je wynajmuję nie wysyła mi rozliczenia, pomimo umowy ustnej że będzie po 20 dniu każdego miesiąca (w umowie mamy 10 dzień miesiąca). Mimo upominania się twierdził że wciąż nie dostał rachunku i nie może podsumować kosztów najmu. Czy coś mi grozi skoro nie z mojej winy zwlekam z zapłatą czynszu i rachunków za media? Na wszystko mam potwierdzenia w postaci SMS....
Witam. Może ktoś się orientuje czy ZUS wypłaci córce zasiłek macierzyński.
Sprawa wygląda następująco: Córka czekała aż się zwolni miejsce w wymarzonej pracy. Podczas oczekiwania zaszła w ciążę I wtedy dostała telefon że miejsce się zwolniło i żeby przyszła podpisać umowę. Tak też zrobiła. Pracuje nadal....
Jestem osobą nieletnią która pod wpływem alkoholu nieświadomie jeździła kradzionym autem na miejscu pasażera auto zostało uszkodzone ogólnie nie zdatne do jazdy w aucie znaleziono dragi całe szczęście nie moje koszta naprawy są spore dziś przyjechała policja ale nikogo nie było w domu wiadomo co może mi za to grozić?...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: