W 2013 roku pobrałem się ze swoją bardzo długo mi znaną dziewczyną, narzeczoną po kilku latach zaślepiony jej dobrem zostałem zdradzony przeszło dwa tygodnie temu, mam na to rozmowy z czatu Żony, pełne nagranie czatu z tygodnia gdzie wszystkie najdrobniejsze szczegóły w nim są, w sumie nie wiem jakie ale jest tego sporo, nie dałem rady dalej czytać po dwóch zdaniach przeczytanych. Mieszkaliśmy u jej rodziców tam jestem zameldowany jeszcze... (chy...
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie kwestii bilbordów wyborczych. Wynajmuje połowę domu, na ogrodzeniu należącym do mojej części wywieszono plakaty wyborcze nie pytając mnie o zdanie, z kolei na płocie drugiego domu nic nie wywieszono. Czy mam prawo ściągać banery?...
Mam problem z ex-dziewczynę i (jej) dzieckiem. Mieszkaliśmy razem w moim mieszkaniu przez 4miesiace, a teraz od 3 miesięcy próbuje w sposób łagodny pozbyć się jej, lecz jak widać to nie działa.
Moje pytanie jest takie czy musi upłynąć jakiś okres czasu żeby pozbyć się współlokatorki (mojej ex) z domu:
1. wyrzucając jaj z niego i zmieniając zamki
2. bez pozwu sądowego (co nie idzie)
3. zamknąć dom na 4 spusty i wyjechać (albo udawać, że mnie ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: