Witam, osoba sprzedaje działkę, nie posiada konta, pieniądze kupujący przelewa na konto córki sprzedającego , czy jeśli córka wyciągnie pieniądze na drugi dzień i odda ojcu to musi zgłosić to do Us?...
Dzień dobry, co mam zrobić w wypadku jeśli pracodawca nie zapewnia odpowiedniej temperatury pracy? Mogę odmówić wykonywania pracy wtedy? Nie ma możliwości oddelegowania do innej pracy w cieple.
Nie dostajemy nawet posiłku ciepłego....
Mam 19 letnie dziecko, które mieszka z rodzicem. Nie chce się uczyć, ani pracować. Płacę alimenty, ale chciałbym uchylić się od obowiązku skoro dziecko nic nie robi i tylko żąda coraz więcej....
Dzień dobry, staram się dla mamy z ZUSU o świadczenie uzupełniające. Papiery złożyłam gdzieś w połowie lipca. We wrześniu ZUS przysłał takie orzeczenie lekarza orzecznika i to wszystko. Kiedy ZUS ma obowiązek przesłać jakaś oficjalną decyzję o przyznaniu świadczenia, spłaty w jakiej wysokości...chodzi mi o jakąś konkretną odpowiedź. Muszę przyznać że zależy mi na tym bo jesteśmy w trudnej sytuacji finansowej. Mama pracowała 33lata a emeryturę ma ...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: