rozliczenie-umowy-zlecenie

Mam nie ukończone 18 lat, pracowałam w wakacje na umowę zlecenie, muszę się rozliczać?
anonim cytuj
12-03-2019
Nie musisz, urząd skarbowy i tak Cię znajdzie

anonim cytuj
12-03-2019
jeśli nie jesteś pełnoletnia zeznanie składa rodzic. Wypisuje zeznanie na Twoje dane i składa swój podpis.

anonim cytuj
12-03-2019

Sugerowane Tematy

Produkt niezgodny z opisem.
Witam serdecznie, Mam takie pytanie, bo co prawda wiem, że zawsze jest prawo do zwrotu do 14 dni, ale tutaj sytuacja jest trochę inna. A więc kupiłem gryf do gitary, od lutnika znalezionego na olx. Za gryf zapłaciłem 2 tysiące i umówiliśmy się na poszczególne parametry. Gdy przyszedł gryf, odebrałem go osobiście, okazało się, że nie ma on dokładnie takich parametrów jakie chciałem, mimo wcześniejszych ustaleń. Początkowo towar przyjąłem, bo pom...
Działka ROD.
Witam, Jak wygląda dziedziczenie w przypadku działki ROD. Właścicielami byli moi rodzice . Tata zmarł w (2015) i głównym właścicielem automatycznie stała się moją mamą. Mama chciałaby mi przepisać działkę . Proszę o informację czy muszę spłacać rodzeństwo ? Spadek po tacie każdy z nas przyjął....
Sąsiad uderzył w mój samochód.Nie zdążyłam zareagować, bo odjechał co zrobić w takiej sytuacji
Sąsiad uderzył zderzakiem w mój samochód- miał pecha, ze to widziałam przez okno. Jest niewielki ślad. Nie zdążyłam zareagować, bo odjechał. Kamer brak. oczywiście pójdę do niego jutro, ale nie wiem, czy weźmie to na klatę, bo trochę się wydaje być gburowaty. Czy nagrywanie rozmowy z nim może być wykorzystane później w sprawie? To jest legalne?...
Jak uzyskać polskie obywatelstwo?
Mój brat zmarł, a za miesiąc urodzi mu się córka. Jego narzeczona pochodzi z Ukrainy i na wiosnę planowali ślub. Wszyscy łącznie z matką bardzo chcemy żeby dziecko miało polskie obywatelstwo i nazwisko po ojcu. Co zrobić w takiej sytuacji? Jak uznać ojcostwo? Czy da się też pomóc matce nabyć obywatelstwo w takiej sytuacji?...

Wyszukiwarka