rozliczenie-umowy-zlecenie

Mam nie ukończone 18 lat, pracowałam w wakacje na umowę zlecenie, muszę się rozliczać?
anonim cytuj
12-03-2019
Nie musisz, urząd skarbowy i tak Cię znajdzie

anonim cytuj
12-03-2019
jeśli nie jesteś pełnoletnia zeznanie składa rodzic. Wypisuje zeznanie na Twoje dane i składa swój podpis.

anonim cytuj
12-03-2019

Sugerowane Tematy

Rozwiązanie umowy o pracę.
Witam mam pytanie odnoście wypowiedzenia umowy o pracę a mianowicie sytuacja wygląda tak: mam umowę na czas nieokreślony, postanowiłem się rozstać z obecnym pracodawcą (już mam nagraną nową pracę). Problem w tym jak mam rozwiązać z obecnym pracodawcą umowę o pracę jeśli ten nie zgodzi się na porozumienie stron. Mój nowy pracodawca został powiadomiony o takowej sytuacji że mogą być problemy a chce żebym jak najszybciej zaczął pracę u niego. Proszę...
Spadek po mezu w postaci pola (ingerowanie w sprzedaż)
Dzień dobry, Po mezu odziedziczyłam m.in.spadek w postaci pola. Jest to spadek po teściu. Teść zmarł w marcu 2018r. On dziedziczył z swoim bratem gospodarstwo po rodzicach .Teraz 1/2 ma wuj a druga część jest na rodzeństwo męża na mnie i dzieci oraz teściową. Łącznie z dziećmi mamy 1/ 8 część. Po śmierci męża ( rok temu ) był nacisk rodziny aby to sprzedać. Miało się to odbyc zaraz po żniwach. Z uwagi na to że posiadam nieletnie dzie...
Alimenty przy jednoosobowej działalności gospodarczej.
Jak wygląda sprawa poboru przez komornika alimentów jeśli prowadzi się jednoosobową działalność gospodarczą?? Czy pobiera jak przy umowie o pracę 60%z wynagrodzenia czy całość zarobioną podczas działalności jak podczas umowy zlecenie???...
Zmiana nazwiska dziecka.
Witam. Ojciec dziecka dobrowolnie wyraził zgodę na zmianę nazwiska dziecka na nazwisko matki. Jest tylko jeden problem.. ojciec mieszka ponad 600km od dziecka i nie przyjedzie. Czy jest możliwość załatwienia tej sprawy "zdalnie"??...

Wyszukiwarka