rozliczenie-umowy-zlecenie

Mam nie ukończone 18 lat, pracowałam w wakacje na umowę zlecenie, muszę się rozliczać?
anonim cytuj
12-03-2019
Nie musisz, urząd skarbowy i tak Cię znajdzie

anonim cytuj
12-03-2019
jeśli nie jesteś pełnoletnia zeznanie składa rodzic. Wypisuje zeznanie na Twoje dane i składa swój podpis.

anonim cytuj
12-03-2019

Sugerowane Tematy

Czy pracodawca może narzucić wykorzystanie urlopu?
Jestem 30 dni na okresie wypowiedzenia czy pracodawca ma prawo kazać mi iść, na 25 dniowy zaległy urlop z zeszłego roku zamiast mi go wypłacać?...
Czy polisa OC przechodzi na spadkobierców ?
Witam. Jak przepisać ubezpieczenie pojazdu na siebie po zmarłej osobie tak, żeby było wszystko dobrze ?...
Problem z utwardzeniem drogi dojazdowej do posesji.
Witam, sprawa wygląda tak, kupiłam działkę budowlaną z dojazdem drogą gminną, która w momencie zakupu wyglądała jak zwykłe pole, po licznych pismach nawieźli kamienia ale tylko z jednej strony działki, wybudowałam się, zrobiłam sobie podjazd, teraz robię kolejny podjazd z drugiej strony domu a tam już nie ma kamieni, byłam prosiłam, pisałam pismo prosto do burmistrza i nic. Przyjechał samochód z towarem i zakopał się w drodze gminnej. Jak mam ...
Cofnięcie darowizny mieszkania.
Mąż przepisał na syna 4 lata temu mieszkanie w darowiźnie na syna z poprzedniego małżeństwa (2020 r.) W 2022 r. wzięliśmy ślub nic o tym przepisaniu nie wiedziałam, aż przypadkiem odnalazłam dokument. Syn przestał się ojcem interesować poblokował telefon, wszystkie kontakty zerwał i mąż jest teraz w kropce, pytanie brzmi czy można to cofnąć? Wspólnych dzieci nie mamy.....

Wyszukiwarka