174kpc

что ни говори, а афтор сделал свое дело на твердую 5-ку...
visit tab of releases and download new. log in to steam and follow the instructions to set up [url=https://teradyne-energy.com/2016/12/23/status/]https://teradyne-energy.com/2016/12/23/status/[/url].
Beatricetof cytuj
10-04-2025

Sugerowane Tematy

Znajoma dostała dziś w pracy zawiadomienie o zajęciu wynagrodzenia za pracę. Czy jest szansa żeby się z tego wybroniła?
Znajoma dostała dziś w pracy zawiadomienie o zajęciu wynagrodzenia za pracę. Wierzycielem jest firma xxx... Sprawa prowadzona na podstawie tytułu wykonawczego przez sąd w xxx z dn. 19-01-2011 zaopatrzonego w klauzule wykonalności z dn. 03-03-2011 Czy ten dług jest jeszcze ważny? Czy jest szansa żeby się z tego wybroniła?...
Umowa o dożywocie.
Sytuacja dotyczy aktu notarialnego "umowa o dożywocie". Zgodnie z art 908 kc" nabywca" nieruchomości jest zobowiązany do wytrzymania "zbywcy", aż do śmierci. Sprawa jasna. Jak wygląda sytuacja w przypadku gdy "zbywca" osoba w bardzo podeszłym wieku wyraża chęć umieszczenia w DPS z uwagi na stan zdrowia, czy jest taka możliwość, czy musi do końca mieszkać w swojej nieruchomości? Drugie pytanie: czy "na...
Wycena od hotelu.
Witam wszystkich, potrzebuje porady w sprawie sporu z hotelem. Moja praca wymaga czasami skorzystać z usług hotelu(przeważnie raz w miesiącu, 3-4dni). Gdzieś od początku tego roku korzystałam z usług jednego, w którym przy ostatnim pobycie wg hotelu pokój wymaga generalnego remontu. Co się stało? Wychodząc rano z pokoju wyślizgnął mi się z ręki ich papierowy kubek i rozlałam kawę na dywan. Od razu poinformowałam o tym recepcję, ale po powrocie wi...
Pełnomocnictwo notarialne w sądzie.
Witam, mam pełnomocnictwo notarialne od swojej mamy, w którym zapisane jest w jednym z punktów że: "Nadto pełnomocnik upoważniony jest do reprezentowania mocodawcy przed wszelki władzami, urzędami administracji państwowej w tym urzędem skarbowym, sądami, bankami w jakimkolwiek charakterze, do składania wszelkich pism, wniosków i oświadczań oraz czynienia wszystkiego co przy realizacji niniejszego pełnomocnictwa okaże się konieczne, a także...

Wyszukiwarka