Я думаю, что Вы не правы. Я уверен. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, поговорим.
Если обратить свое мастерство на рынке Испании, надо отметить 2 типа вложений, [url=http://test.hundefreundebregenz.at/index.php?option=com_easybookreloaded&view=easybookreloaded&i]http://test.hundefreundebregenz.at/index.php?option=com_easybookreloaded&view=easybookreloaded&i[/url] что не прочь инвесторы - это приобретение коммерческой или жилой недвижимости.
Dobry wieczór, bardzo proszę o pomoc. Niestety nigdzie nie umiem znaleźć odpowiedzi. Mieszkam z narzeczonym i teściami. Jest to dom dwurodzinny z klatką schodową i dwoma osobnymi mieszkaniami (parter i piętro) jednak adres jest jeden, nie prowadzimy wspólnie gospodarstwa domowego. Teściowa jest chora na covid (pozytywny wynik) została zgłoszona do sanepidu na izolację, mój partner został skierowany na kwarantanne, gdyż był przy mamie w trakcie j...
Hej, moja dziewczyna zatrudniła się w sklepie spożywczym na umowie zlecenie, jest studentką i na umowie ma 23,50 za godzinę. Pracuje od połowy lipca, więc pierwsza wypłata była niższa ponad 250 zł miała mniej godzin więc przymknęliśmy oko na to, w tym miesiącu dostała 3010 zł wypłaty, a przepracowała 170 godzin, szef jej powiedział że ma wypłatę za 120 + za przepracowane soboty
Najniższa krajowa w tej chwili dla studenta to 3600 bez podatków, co...
Mam pytanie związane z wynajmem mieszkania. Wraz z partnerem wynajmujemy mieszkanie od prawie roku, umowa (najmu okazjonalnego) zawarta w marcu 2023, nie ma sprecyzowanego czasu najmu, płatność jest co miesiąc. W środę (24.01) dostaliśmy informację od właściciela, że planuje sprzedać mieszkanie i na następny dzień będzie ktoś zrobić wycenę. Byliśmy uspokajani, że to tylko wycena i nic nie jest postanowione, natomiast po wizycie agenta mieszkanie ...
Witam. Zastanwiam się jaką mam szanse na pozwanie szpitala.
Rok czasu chodziłam do ginekologa prywatnie (starania o 2 dziecko). Po roku zostałam skierowana przez nią na badanie hsg (jest to badanie drożności jajowodów, jeśli zrosty są małe to wstrzyknięty kontrast jest w stanie je "rozerwać", przetkać). Na wypisie mam napisane, że oba jajowody drożne (bo wedle ginekolog, która to robiła i do której chodziłam prywatnie udało się j...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: