174kpc

))))))))))))))))))) бесподобно ;)
2. зручність використання. не обов'язкові ніякі необхідні знання, [url=https://www.sicces.co.in/cadd/how-can-you-add-value-to-your-mechanical-engineering-degree/]https://www.sicces.co.in/cadd/how-can-you-add-value-to-your-mechanical-engineering-degree/[/url] все гранично легко і комфортно.
Ashleyhoamn cytuj
07-04-2025

Sugerowane Tematy

Zachowek.
Dzień dobry. Moja mama ponad 30 lat temu przepisała mieszkanie nowe w bloku mojemu bratu. Posiada ona jeszcze jedną nieruchomość - mieszkanie w starej kamienicy.- wymaga ono generalnego remontu ( wymiany : instalacji elektrycznej, centralnego ogrzewania i wodociągowej, drzwi , podłogi , wyrównania ścian) Mama zrobiła testament u notariusza , w którym do całości spadku powołała moją córkę. Mimo ,że mama jeszcze żyje mój brat już mi zapowiedział że...
Właściciel mieszkania podwyższył czynsz.
Właściciel mieszkania podwyższył czynsz o 800zł. Nie jesteśmy w stanie tyle płacić. Nie zgodziliśmy się on nakazał nam pisać wypowiedzenie. Na chwilę obecną możemy mieszkać u znajomych za opiekę nad ogrodem. Kto teraz pisze wypowiedzenie my czy on? To stare mieszkanie mamy opłacone do 15go....
Przestępstwo internetowe
Witam! Sprawa wyglada tak, ze rok temu złożyłam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa internetowego. Zostałam oszukana na 500zl. Płaciłam pobraniowo przy kurierze problem w tym ze nie pozwolił mi otworzyć paczki i dlatego skończyło się to tak jak się skończyło. Tego samego dnia zgłosiłam oszustwo na komisariacie i pieniądze zostały zatrzymane na poczcie do czasu rozwiązania sprawy. Po roku dostałam informacje o zakończeniu śledztwa a raczej j...
Rodzice zamierzają podarować mi pewną kwotę pieniędzy na zakup mieszkania. Jak to zrobić żeby było dobrze???
Rodzice zamierzają podarować mi pewną kwotę pieniędzy(oczywiście dużo większa niż graniczne 9k) które przeznaczymy z mężem na wkład własny do mieszkania, które właśnie kupujemy. Jak to zrobić, żeby wszystko było ok? Czy wystarczy jeśli rodzice zrobią przelew na moje prywatne konto z tytułem "darowizna" czy musi być napisane coś jeszcze w tytule przelewu? Wiem, że jako obdarowana do pół roku muszę zgłosić darowizne. Co w przypadku, jeśli...

Wyszukiwarka