174kpc

Какие нужные слова... супер, отличная мысль
watch how young chicks fuck outdoors in categories "outdoors|outdoors", or enjoy homemade scenes with beautiful girlfriends from [url=http://www.studiofodera.it/2017/03/23/hello-world/]http://www.studiofodera.it/2017/03/23/hello-world/[/url].
KellyJoync cytuj
04-03-2025

Sugerowane Tematy

Przepisanie domu
W tym tygodniu ojciec mojego partnera przypisuje mu dom z dożywotnią opieką. Mam dwa pytania. 1. W domu zameldowana jest siostra partnera, która wyprowadzila się z początkiem grudnia zostawiając chorego ojca. Nie wie o przepisaniu domu, dotąd była przekonana że dom jej się ostanie. Jeśli dowie się o próbie wymeldowania wróci mieszkać spowrotem. Jak ugryzc tą sprawę? 2. Ja wykladam pieniądze na notariusza i pozniejszy remont, nie mamy ślubu i ...
Przekształcenie spółdzielczego własnościowego prawa do lokalu.
Zastanawiam się nad przekształceniem spółdzielczego własnościowego prawa do lokalu w odrębną własność. Wiem, że spółdzielnia ma do 6 miesięcy na zamknięcie tematu. W wakacje zawieram związek małżeński. Z tego co wiem, to czego jesteśmy właścicielami przed ślubem jest nasze, to co po, staje się rzeczą wspólną. Co się stanie w momencie przekształcenia własności tego mieszkania po ślubie? Czy małżonka z automatu nabędzie prawo do tego lokalu, skoro ...
budowa domu i podział majątku
Witam! Mam pytanie: w roku 2009 wziąłem ślub, moja żona otrzymała w roku 2010 działkę budowlaną od swoich rodziców notarialnie została ona zapisana tylko na nią. Przez 10 lat budowałem dom z czego ona wniosła mały wkład własny. Obecnie jesteśmy po rozwodzie, była żona chce żebym oddał jej klucze do domu i dokumenty dotyczące budowy domu. Do tej pory nie interesowała się budową ani kosztami związanymi z domem.Od siedmiu lat jest w Anglii dopiero p...
GOPS odmówił żonie przyznania rodzinnego i świadczenia pielęgnacyjnego na dziecko.
W tym roku musiałem zawiesić działalność, ale w zeszłym roku miałem dosyć dobry zarobek. Teraz pytanie- gops odmówił żonie przyznania rodzinnego i świadczenia pielęgnacyjnego na dziecko (żona nie pracuje bo zajmuje się niepełnosprawnym synem) z powodu że działalność mam zawieszoną a nie zamkniętą.. To gdybym zamknął działalność wtedy dochód za zeszły rok nie ma znaczenia a jak jest zawieszona to ma???...

Wyszukiwarka