вы просто мечтаете о небылой сказке!!! просто хорошее видео!!!
Человек восстанавливается после напряженного заболевания - инсульта, инфаркта, перелома, [url=https://legis-sidelki.ru/]Сиделка[/url] операции - и нуждается в медицинской а также бытовой помощи.
Pracuje na umowę o pracę u pracodawcy co zatrudnia powyżej 20 osób duży zakład mam komornika i dostaje minimalną krajową bo jest wolna od zajęcia.. Obecnie jestem na L4 cały miesiąc i zastanawiam się czy dalej kwota wolna od zajęcia teraz 2700 dalej mnie obowiązuje i komornik nie ruszy tego ? czy L4 ponad inaczej jest już rozliczane i kwota wolna nie obowiązuje jak przy wynagrodzeniu? Dodam ze l4 płaci pracodawca bo jest to duża firma....
Witam,
W zeszłym roku kupiłem swój pierwszy samochód. Ubezpieczenie było opłacone do 20.11.2023. Zbliżał się koniec terminu ubezpieczenia, więc 03.11 kupiłem OC u innego ubezpieczyciela, z datą ochrony od 20.11.2023. Dostałem od razu przypominajkę, żebym czasem nie zapomniał wypowiedzieć u obecnego ubezpieczyciela OC, bo mi się zdublują. Nie chciałem czekać do 19.11 z wypowiedzeniem, bo nie wiedziałem ile trwa proces i nie chciałem mieć zdublowa...
Mam taki problem. Osoba w wieku 93 lat i mająca problemy z poruszaniem czekała na list z Sądu. Pech chciał, że listonosz przyszedł, gdy byla przez krótka chwilę sama i kiedy udało jej się dojść do drzwi domofon przestał dzwonić. Na poczcie usłyszeliśmy, ze opcja dostarczenie powtórne na życzenie za opłatą działa tylko w przypadku zwykłych poleconych. Czy można cos zrobić, żeby pismo z sadu po powrocie do niego nie błąkało się gdzieś w nieskonczon...
Witajcie, mam pytanie odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego, od ponad roku jestem nieubezpieczona, teraz mój mąż chce ubezpieczyć mnie w swojej pracy, ale ponoć od braku ciągłości w ubezpieczeniu płaci się jakieś kary lub jakieś uzupełnienie za brak tej ciągłości, a są to spore sumy. Pytanie brzmi czy zapłacę i ile jeżeli takie są??...
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka pozwala szybko dostać się do poszukiwanego miejsca na stronie. Przykładowe frazy: