174kpc

Это — неправда.
In Dubai, where regularly medical achievements and latest methods of [url=https://autismtherapystemcell.com/]https://autismtherapystemcell.com/[/url] treatment increasing popularity as a potential solution for the treatment of autoimmune diseases.
JessicaJew cytuj
30-01-2025

Sugerowane Tematy

Rozliczenie kosztów zużycia wody.
Mam pytanie bo dostałem ostatnio rozliczenie kosztów zużycia wody w bloku. Spółdzielnia mieszkaniowa poinformowała mnie ze "zgodnie z obowiązującym Regulaminem" (szczerze nikt chyba nie wie jaki jest regulamin) dokonała rozliczenia kosztów zużycia wody w oparciu wodomierzy, i po raz pierwszy oprócz wskazań wodomierzy indywidualnych w mieszkaniach dodano korektę do wskazań wodomierza zbiorczego, nie wiem o co chodzi jakim prawem oni nac...
Alimenty po 25 roku życia
Dzień dobry, chciałam się dowiedzieć jak wygląda sprawa płacenia alimentów na dziecko, które ukończyło 25 rok życia i nadal się uczy? Mój ojciec jakiś czas przed moimi urodzinami wysłał pismo, w którym poinformował, że po ukończeniu przeze mnie 25 lat przestaje płacić na mnie alimenty, przy czym nie podał żadnej podstawy prawnej, tylko napisał, że taką wiadomość uzyskał w ZUSie. Znalazłam w internecie informacje z zeszłego roku, że w sejmie trwał...
Sąsiad używa mojego adresu.
Szukam pomocy z takimi problemem. Niedawno kupiliśmy dom z rynku wtórnego. Przed zakupem bank i notariusz sprawdzali nieruchomość, mieliśmy wgląd w księgę, mapkę itp., z których jednoznacznie wynikało, że nasz adres to dajmy na to Biedronki 1. Po przeprowadzce okazało się, że sąsiedzi którzy mają dom na rogu ulicy Biedronki i Lidla używają naszego adresu. Nawet wg google maps ich dom to Lidla 30, a nasz Biedronki 1 ale oni sobie napisali na domu...
Moja siostra namówiła naszą matkę by przepisała na siostrę mieszkanie w formie darowizny
Moja siostra namówiła naszą matkę by przepisała na siostrę mieszkanie w formie darowizny. Zrobiły to za moimi placami w 2019 r Ja dowiedziałam się o tym po upływie roku gdzie nie można było cofnąć darowizny. Wcześniej od 2013 r był testament odnośnie mieszkania na moją córkę i siostrę. Testament został cofniety w 2019 r jak tylko siostra została obdarowana. W 2021 siostra spisała oświadczenie w 2 egzemplarzach dla mnie i dla niej, na którym Ja te...

Wyszukiwarka