174kpc

Security ensured through/through innovative MPC cryptography, which distributes secret data between your gadget and zengo servers, which provides an opportunity the visitor perform transactions using a [url=http://www.resortvesuvio.it/unsecured-loans-these-are-your-very-best-2/]http://www.resortvesuvio.it/unsecured-loans-these-are-your-very-best-2/[/url] wallet with high security.
KristyScunc cytuj
30-01-2025

Sugerowane Tematy

Wspólność majątkowa małżeńska.
Z żoną mamy małżeńską wspólność majątkową. Planujemy kupić mieszkanie z 3 źródeł finansowania: 1. wspólne oszczędności 2. mój wkład otrzymany od rodziców w drodze darowizny 3. kredyt. Czy mój wkład do zakupu mieszkania będzie traktowany jako darowizna na rzecz żony i podlega zgłoszeniu do US? Czy w razie rozwodu mam szansę otrzymać swój wkład który dostałem w darowiźnie? W przyszłości otrzymam kolejną darowiznę pieniężną od rodziców - czy n...
Pozwanie i odszkodowanie od szpitala
Witam. Zastanwiam się jaką mam szanse na pozwanie szpitala. Rok czasu chodziłam do ginekologa prywatnie (starania o 2 dziecko). Po roku zostałam skierowana przez nią na badanie hsg (jest to badanie drożności jajowodów, jeśli zrosty są małe to wstrzyknięty kontrast jest w stanie je "rozerwać", przetkać). Na wypisie mam napisane, że oba jajowody drożne (bo wedle ginekolog, która to robiła i do której chodziłam prywatnie udało się j...
Renta po mężu.
Witam, zostałam wdową w wieku 40 lat i nieletnim uczącym się dzieckiem. Jak będzie przyznana renta rodzinna. Dla dziecka wiem że do 18 tego roku lub do 25 gdy będzie się uczyć. Co z żoną po zmarłym jak to jest? Jest może ktoś w podobnej sytuacji bądź był?...
Zwolnienie na opiekę nad zdrowym dzieckiem.
Witam, jakis czas temu poruszalem temat apropo zwolnienia opiekuńczego i nie do konca sprawa się wyjaśniła.. Otóż partnerka (nie żona) przebywa w szpitalu mamy w domu male dziecko, jako ze nie ma możliwości zeby ktos inny zajmowal sie dzieckiem, ja siedze w domu. Chcialem w szpitalu zeby lekarz dal zwolnienie na opieke nad dzieckiem, lecz ten dal zaswiadczenie o pobycie partnerki w szpitalu i skierował do lekarza pierwszego kontaktu, po wizycie w...

Wyszukiwarka